Kom Op Tegen Kanker Logo

De ziekte met de grote K. We kennen allemaal wel iemand die hiermee te maken heeft gehad of mee te maken heeft. Soms vanop een afstand, soms zo dichtbij. Té dichtbij.

Vorige zomer werden we in onze dichte familie getroffen door het verlies dat alles te maken had met Kanker. Tijdens de zomer van 2019 besloot ik om op een manier mijn steentje bij te dragen aan het onderzoek om Kanker beter te verstaan en hopelijk ooit te kunnen stoppen.

Zoals jullie allemaal weten heb ik zelf mijn leven nogal drastisch omgegooid. In dit proces heb ik vaarwel gezegd aan meer dan 20 kg. Ben ik op zoek gegaan naar een gezonder bestaan door meer aan sport te gaan doen. Hierin ben ik mezelf verloren in een zoektocht naar een halve marathon. Maar ben ik mezelf nog meer verloren op de fiets. Dit jaar zit ik dicht bij de 900 km op de fiets en het seizoen moet nog maar beginnen.

 

Tijdens die zomer van 2019 besloot ik mezelf te gaan focussen op La Cannibalette. Een rit in Frankrijk van 131 km met daarin 4 cols, waaronder 2 keer de Mont Ventoux. Ik zal er 3525 hoogtemeters moeten overwinnen om te kunnen aankomen op de top van Mont Ventoux. Deze rit wil ik graag opdragen aan iedereen die te maken heeft met Kanker. Met trainingsweken van om en bij de 200km zijn de voorbereidingen nu echt gestart.

Voor deze rit wil ik graag geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Deze organisatie zet zich al jaren in om geld in te zamelen om het onderzoek verder te financieren. Jaarlijks doen vrijwilligers hun uiterste best om hun steentje bij te dragen. Groot of klein! Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen maar dat kan natuurlijk niet alleen. Ik heb jullie hulp nodig. Ik zou het super leuk vinden moesten jullie met een vrije bijdrage mijn rit willen sponsoren. Dit geld gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker! Hoe jullie geld kunnen storten? Dat is heel simpel…

Ik heb een speciale rekening open gedaan waar deze bijdragen op mag gestort worden.

Rekening nummer is BE76 1030 6569 1195. Laat in de melding even nog wat motivatie achter 😉.

Mijn werkgever – VMware verdubbeld alle bijdragen tot 2900 euro. Dus al jullie bijdragen zullen verdubbeld worden tot een extra mooie pot die we aan Kom Op Tegen Kanker kunnen storten. Hoeveel wil ik graag verzamelen? Zo veel mogelijk uiteraard! Maar laat ons al zeker beginnen met die 2900 euro te halen. Dan maken we daar gelijk 5800 euro van… Qua motivatie kan dat alvast tellen!

Als laatste wil ik graag wat supporters rondom mij hebben. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van mijn avonturen richting La Cannibalette. Laat dan zeker hieronder je e-mail en telefoonnummer achter.

Ik plan jullie toe te voegen aan een WhatsApp groep in de laatste rechte lijn naar het event.