Na mijn 12 weken personal training ben ik verder geëvolueerd. Bijna weer een rondje van 12 weken klaar en ik voel me op alle gebieden fitter. Doordat m’n proteïne dieet op het eind liep ben ik ook moeten gaan compenseren wat ik ben beginnen bij te eten. Ik kan wel stellen dat ik nu sport om op gewicht te blijven. Het gewicht schommelt altijd rond hetzelfde gewicht. De spieren blijven een redelijke opmars maken en het vet durft af en toe wel eens terug komen maar ik slaag er altijd in om het weer weg te werken. Elke dag op de weegschaal en bijsturen waar nodig. Sommige weken loopt dat heel goed andere weken is het vechten tegen de grammen. Maar elke keer opnieuw stuurt m’n lichaam naar hetzelfde getal op de weegschaal. Of ik nu veel ga sporten of weinig. M’n lichaam lijkt zich prima te voelen bij dat ene getal. Wie ben ik om met mezelf de argumenteren? Juist ja… Pick your battle!

Fietsen!

Het is een beetje uit het oog uit het hart met m’n fiets. 14 jaar terug kocht ik een fiets. Niets speciaal geen fancy shit. Gewoon een fiets waar ik mezelf kon op amuseren en waar ik wat kilometers op kon afleggen. Ooit ging ik elke week een paar keer  fietsen. Maar toen…

…veranderde ik van werk.
…kwam er een huis.
…kwamen er kinderen.
…verloor ik mezelf in het lopen.
…kreeg ik een blessure aan de voet.
…pakte ik gewicht.
… begon ik opnieuw te sporten met de personal coach
… en toen… een oude liefde, de fiets.

Ondertussen probeer ik 3 tot 5 keer per week te fietsen. Afgewisseld met wat functionele trainings voel ik me per week fitter worden. Maar al dat hard labeur moet wel ergens naartoe gaan. Ik moet mezelf kunnen focussen richting een doel.

Daarom ben ik aan het werken aan een uitdaging waar ik zelf nu al een beetje van begin te duizelen. Maar vanaf volgende maand begin ik met de training én de daarbij horende documentatie van de vooruitgang. Wat de uitdaging juist gaat inhouden? Ik en m’n coach en familie weten het. Jullie zullen nog even geduld moeten hebben. Maar als tip van de sluier… paar getallen 1034 – 114 – 1143. Wie meer wil weten zal nog een weekje of 2 geduld moeten hebben… Tot dan zwaai ik af!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.