Vanavond waren de vrouw en de heer des Huizes weer even kinderloos. Geplande activiteit was een hapje eten én een optreden meepikken in de “Botanique”. De artiest die we gingen zien was SYML. Recent schopte hij het tot hotshot op StuBru . Dat was het startschot om hem te volgen en te zien of hij nergens in de buurt een optreden had gepland. Wat bleek? Hij had zeker een optreden gepland en wel vanavond!

Ik ben normaal niet zo een trage-muziek-man maar dit én het voorprogramma was echt wel goed. In zaal Rotonde in de Botanique heb je meteen een gezellig kampvuur sfeertje. Als er dan een artiest met zo’n stem en liedjes op het podium komt te staan is het plaatje compleet! Ik kan stellen dat ik zeer maar dan ook zeer aangenaam verwonderd ben door zijn muziek en zijn persoonlijke touch tijdens zijn optreden. Als je hem ooit kan zien ga zeker eens horen. Zet je erbij neer en kijk en luister naar wat deze man te brengen heeft!

Z’n voorprogramma werd trouwens verzorgd door een kerel die ik van haar noch pluim kende. Joshua Hyslop kwam onder begeleiding van z’n accoustische gitaar een setje van een half uurtje spelen en ook hij deed het voortreffelijk!

Twee kerels om in het oog te houden!

Ze zijn allebei terug te vinden in het schone medium Spotify.

Syml speelde trouwens ook een keileuke cover van deze track. Waarschijnlijk binnenkort te vinden op het wereld wijde web

Joshua Hyslop kan je hier vinden en is zeker een kerel om te volgen…


 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.