Zoals ik al schreef in voorgaande blog loop ik samen met Copaco de 10 Miles van Antwerpen. Los van de sportieve uitdaging kan je me ook sponsoren voor deze 10 Miles en dit ten voordele van Transplatoux.

Hun webstek kan je hier vinden.

Los van het goede doel heb ik nog een andere motiverende factor. Namelijk de volgende.

Mijn eigen vader leeft al 16 jaar met een getransplanteerde nier. Ik heb dus vanop de eerste rij kunnen zien hoe lastig het is voor de persoon in kwestie om te moeten wachten op deze nier en ondertussen water te moeten drinken uit een jeneverglas om niet teveel aan te komen tegen de volgende dialyse. De constante stress van het wachten op een nier weegt op iedereen in de buurt. Het wachten kan eindeloos lijken maar vroeg of laat komt het goeie nieuws. Er is een nier beschikbaar! De hele zware operatie is tegelijk de start van een complete omwenteling. Deze omwenteling gaat gepaard met opnieuw op restaurant gaan zonder je zorgen te moeten maken. Opnieuw op vakantie kunnen gaan zonder een ziekenhuis waar ze dialyse doen in de buurt. Dat is allemaal een directe verbetering van het leven na de transplantatie. Maar ook de vooruitzichten zijn goed. Hij kan nu genieten van zijn kleinkinderen. Laat ons zeggen dat hij dat ten volle doet. Ookal brengen zij af en toe wel eens een virus in huis die hij door de afstotingsmedicatie maar al te makkelijk opneemt.

Door dit te zien als tiener wil ik wel eens wat terug doen voor een organisatie die getransplanteerden een sportieve uitdaging geeft. Mij sponsoren is simpel. Ga naar mijn profiel. Dat kan je hier vinden. Geef even aan hoeveel centjes je wil sponsoren en bevestig de aankoop door hem via PayPal of overschrijving af te ronden. Ik ga verder met trainen en ga mezelf smijten op 22 April in ‘t Stad! Supporteren mag natuurlijk altijd aan de kant van de weg of gewoon aan mijn zijde tijdens de 10 Miles! Alvast bedankt voor alle bijdrages groot en klein!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.