Ik geef het toe. Dit jaar zijn er al minstens 2 dipjes geweest waarin ik eigenlijk geen zin meer had om te lopen. Het fameuze loopdipje zeker. Ik ben eigenlijk nog niet eens zo zeker dat m’n tweede dipje voorbij is. Deze week had ik wel een super aangenaam loopje. 11km met zoveel fun dat ik zelfs begon mee te drummen op de muziek die door de oortjes knalde. Vreemd zicht mogelijks voor de mensen die me voorbij zijn gereden. Het kan hen alleen maar het idee gegeven hebben dat deze loper zichzelf aan het amuseren was. 1 lied sprong er echt keihard uit. Ik heb geen idee waarom want ik ben niet speciaal fan van de groep maar het was precies wat ik nodig had op dat moment. Fall Out Boy kwam voorbij in de running list van Spotify.
Ineens liep het gewoon super makkelijk en had ik zoveel fun dat ik er een blogbericht over wil publiceren

Ik gebruikte trouwens, tijdens het lopen, de running lijst van Spotify. Op het eerste zicht lijkt het niet zo sexy maar het leuke aan deze lijst is wel dat Spotify voor jou, op maat van jouw tempo liedjes zoekt. In mijn geval gingen ze op zoek naar liedjes in de buurt van 155 bpm. Oud-nieuw en dus ook verassend leuke nummertjes die je alleen maar helpen om het tempo aan te houden.


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.