Ik heb het me altijd al een beetje beklaagd. Ik kan genieten van mensen die muziek kunnen spelen. Gewoon als ze een instrument zien dat ze hier kunnen op spelen. Ik heb het dan over mensen die wat pianohanden hebben of die zich kunnen uitleven op een gitaar.

Thuis hebben we een akoestische gitaar staan. Geen van ons beide kan hier eigenlijk op spelen. Ze staat daar als het ware om wat stof te vangen. Een paar weken terug had de vrouw een ukelele les geboekt en tegelijk kwam ook de gitaar nog eens beneden in onze leefruimte te liggen. Met het idee als we dan toch bezig zijn snaarinstrumenten te leren spelen ga ik de gitaar ook maar proberen. Ukelele én gitaar zijn echt wel verschillende instrumenten dus het is niet zo evident om de twee te combineren als je nog niet goed weet hoe één van beide werkt. Maar goed… Op een ochtend dacht ik ik neem de gitaar eens ter hand en ik probeer daar wat op te gaan spelen. Natuurlijk niet zonder het idee – There’s an app for that. Ik downloade Yousician. Een app die je Guitar Hero gewijs leert spelen op een gitaar. Eens je met de basis vertrokken bent zou je eigenlijk ook liedjes moeten kunnen spelen. Ik heb ondertussen 3 lestijden gedaan en probeer op regelmatige basis tijd te maken om wat te tokkelen op de gitaar. Practice makes perfect en al zeker als je gitaar probeert te spelen.


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.