Na mijn conclusies van vorig weekend en de nieuwe doelen kon het niet langer zijn dat ik foute informatie kreeg over m’n loopjes. Daarom besloot ik deze week om actie te ondernemen. Ik was al een tijdje minder tevreden van mijn trouwe compagnon de Apple Watch. Maar stilaan begon ik de inconsistentie lastig te vinden. Vooral als je op een run van 10k er 30% bovenop doet. 

Daarom besloot ik eens te gaan rondkijken. We deden op de Brussels Urban Trail nog een gesprekje met 1 van de Polar boys daar aanwezig. Ik twijfelde eigenlijk tussen een Polar M200 en de nieuwe M430. Wetende dat er een nieuw programma gaat aankomen wou ik de vrijheid hebben om binnen en buiten te lopen. Buiten lopen met GPS in de horloge. Ik wou ook mijn volledig plan gesynchroniseerd hebben tussen een on-line platform én mijn nieuwe wearable. Daarenboven wou ik het niet beperken tot lopen alleen. En als laatste wil ik nog steeds meldingen op m’n pols krijgen.

Dat deed me uitkomen bij de M430. Gisteren kreeg ik deze toegestuurd en ik moest die uiteraard gaan proberen. ‘S avonds liep ik er nog 7k mee. Wat me opvalt is de snelheid. Hartslag meten? Geen probleem – paar ogenblikken wachten en boem nauwkeurige hartslag op het scherm. Gaan lopen? Even wachten op GPS signaal en boem weg zijn we. 

Op zich ook aangenaam om te dragen. Niks sexy maar gewoon licht aan de pols. Bediening werkt soepel én adequaat ook tijdens het lopen. Daar had de Apple Watch ook al wel eens last mee.

Ik blijf de Apple Watch wel dragen. Deze blijft er toch mooier en stijlvoller uitzien dan een sporthorloge. Maar voor het lopen heb ik een nieuwe beste vriend die me zal bijstaan door dik én dun! 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.