Gisteren was het nog eens tijd voor een Urban Trail. Dan nog wel die van onze hoofdstad. Prachtig parcours doorheen onze stad. Voorbij het koningshuis, warandepark, onze kleine pisser én ga zo maar door. Het was een zonovergoten editie. Misschien zelfs iets te zonnig als ik naar mezelf kijk. 

Conclusie 1: presteren onder warmte

Neen dat was m’n ding niet. Ik heb van begin tot eind verzet tegen de warmte maar ze was er én ik moest ermee door. 10k later binnenlopen en echt kunnen zeggen dat ik een beetje dood wad gegaan onderweg maar dat ik er wel van genoten had! 

Conclusie 2: Apple Watch is nen vuile lieger

Een Urban trail is meestal 10k. Soms wat meer soms wat minder maar altijd om en bij de 10k. M’n Apple Watch en bij uitbreiding Runtastic meten 13k op. Ik moet zeggen dat ik keigoe kilometer tijden had. Maar 3k extra op 10k is dik 30% liegen. Het is tijd voor een nieuwe sporthorloge. De Polar M430 werd hier vandaag afgeleverd. Een verslag krijgen jullie later. 

Conclusie 3: Bruxelles, ma belle

Ik heb lang getwijfeld of ik in Brussel aan de start ging staan. Ik ben blik dat ik er was want Brussel heeft meer te bieden dan politiek wangedrag en files. Het is op zich gewoon een mooie stad.

Conclusie 4: Brussel is niet plat

Buiten het mooie van Brussel krijg je constant hoogteverschillen te verwerken. En wel een hele hoop! Trappen, bergop, bergaf. Lekker zwaar maar het hoort erbij! Het is nu eenmaal zo dat onze hoofdstad geen vlakte is! 

Conclusie 5: Appelsap is geen appelsap

In het lijstje ze-hebben-mij-goe-liggen heb ik zondag eentje mogen toevoegen. Op het eind van de run kan je een ontbijtje scoren. Zakje van Delhaize kan je vullen met een koffiekoek, gezonde koek, banaan, sap en de Gazet. Bij het verorberen van al dat lekkers kwam ik bij het sap. Ik dacht “jammie, appelsap”. Het bleek bij de eerste sip mango-ananas-appel te zijn. Ikzelf en m’n smaakpapillen kwamen overeen dat ik dit niet lekker vond en dat dit geen verwacht appelsapje was. 

Al bij al was het wel een toffe run! Afgezien in de warmte maar genoten van onze hoofdstad én moet dat ni zijn! 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

Review: Polar M430 – STIJN'S THOUGHTS · juni 20, 2017 op 21:52

[…] mijn conclusies van vorig weekend en de nieuwe doelen kon het niet langer zijn dat ik foute informatie kreeg over […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.