In mijn nieuwe job heb ik het genoegen om een grotere regio te bedienen dan ooit tevoren. Wel voor mij althans. Ik zit voorlopig 2 dagen per week in het vlakke Nederland. Ik rij meestal naar en terug op 1 dag maar soms durf ik ook al eens blijven hangen in NL. Op hotel dan maar. Het leuke is dat ik dan kan bloggen aan de toog zoals vandaag. Met een biertje naast mij en een  verhaal om te vertellen.

Vanavond was zowat het typische verhaal van een gecombineerd leven dat bestaat uit werken en hotel en toch wat vrije tijd. Voor de mensen die denken dat ik “op vakantie” ga in NL leg ik bij deze hopelijk het zwijgen op voor de rest van hun dagen. Of ik kan voor mijn hele verdere leven hen verwijzen naar deze blog. Win-Win zou ik zo zeggen.

Deze ochtend vertrok ik van thuis richting school van de dochter. Kusjes & knuffels want we zouden elkaar 2 dagen niet zien. Ik heb hiervoor gekozen. Niet alleen ik, maar ook moeder de vrouw heeft hier haar zeg in gehad. Beslissen om regelmatig van thuis weg te zijn kan je niet eenzijdig maken. Toch niet als je thuis nog terug binnen wil. Maar goed, kusjes en knuffels dus… Daarna vertrok ik naar kantoor in NL om daar een berg meetings en gesprekken te voeren met de collega’s, klanten & partners,… Na 2u en half aangekomen op kantoor. Meteen een meeting ingedoken rond de middag opnieuw aan de bureau. Nog een paar meetings te gaan vandaag. Rond 17u in de namiddag vertrokken richting een hotel waar ik morgen een keynote verzorg. Aangekomen in het hotel rond 18u. De gewone routine – inchecken – naar de kamer – kamer verkennen – ok. In mijn geval moest ik vandaag écht mijn Urban Trail er nog uitlopen. In het mooie Nederland is het vandaag stormweer dus mij toch maar even half uurtje mezelf gesmeten. Wind op de kop, wind in de rug. Eens terug in het hotel – douche in – kleren aan. Gaan eten.

Met de laptop onder de arm stapte ik het hotel restaurant binnen. Mijn presentatie voor morgen nog wat extra vorm geven. Slides op de juiste plek steken naar gelang het verhaal dat ik wens te vertellen. Na het bestellen van mijn avondeten nog wat mails beantwoorden. Tijdens het eten – Alles nog eens laten bezinken en dan verzenden van mijn presentatie naar de mannen die het event morgen organiseren. Straks nog review van m’n presentatie met de mannen en dan naar bed. Hopelijk rond 23u in bed. Geeft me genoeg tijd om wat te recupereren én morgenvroeg opnieuw vroeg opstaan.

Het programma morgen ziet er leuk uit… Presentatie geven en dan naar Amsterdam. Meeting over de middag – doorrijden naar een andere meeting in Utrecht om dan opnieuw richting het event waar ik in de ochtend een presentatie heb gegeven. Daar heb ik nog een diner waar ze me graag hadden bij gehad vanwege mogelijke vragen of verdere discussies. Na dit diner ga ik er vandoor om vrijdag ochtend opnieuw kusjes en knuffels te kunnen geven aan m’n dochter, zoon en vrouw.

Life on the road = druk. Maar wel super leuk om te doen! Je kan er een heleboel eieren in kwijt en je krijgt er zoveel voor terug!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.