Gisteren kon ik voor de derde keer Netsky aan het werk zien. Ik zag hem als eens op de Lokerse Feesten en in “The Flame”. Beide shows waren super en ik heb me toen meer dan één kramp in mijn been gedanst. De verwachtigen waren hoog gespannenen het beloofde een top avond te worden. Eerst pizza’tje aan het MAS en daarna door naar het Sportpaleis. Net op tijd binnen om het begin te zien. Het begin op zich vond ik heel leuk. Boris aka Netsky stak een fakkel aan om dan naar zijn plekje op het podium te gaan. Elke keer opnieuw is de live setup van een Netsky optreden de max. Een zotte drummer die zich gedurende het volledige optreden smijt. Boris tikt de perfecte melodietjes aan elkaar en voor de rest moeten wij gewoon dansen. Dat is het succesrecept tot nu toe.

In het eerste kwartier waren er een aantal minder gekende of zelfs onbekende nummers. Dat mag altijd en ik vond ze op zich zeker niet slecht dus dat zat helemaal goed. Wat me wel opviel is dat het precies allemaal wat minder stomend was. Normaal is het van in het begin tot het eind alle registers open en dat gevoel had ik nu iets minder. Het bleek bij mijn mede Netsky gangers hetzelfde gevoel te zijn. Op zich was elk nummer afzonderlijk wel feest. Wat me wel elke keer opnieuw opvalt als ik deze jongeman aan het werk zie is dat hij altijd goeie stemmen mee brengt dat was deze keer niet anders! De laatste 15 minuten was het tijd voor de bisnummertjes. Waar ik eigenijk Rio vrij goed vond uitgewerkt. Niet gewoon wat beelden op de achtergrond maar ook Braziliaanse danseressen op het podium, vuurwerk, slingers, confetti. Party hardy! Feest! Laat je maar is goe gaan potverdekke!

Op zich heb ik hem al beter aan het werk gezien maar voor een eerste keer in het Sportpaleis vond ik het een goeie eerste keer. Maar spectaculair was het niet. Jammer genoeg want ik apprecieer de artiest Netsky enorm! Volgende afspraak met deze kerel zal wel ergens in 2017 zijn. Ik hoop dat ik me dan opnieuw een kramp kan dansen!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.