Ik wou al even een extra lens aan mijn multimedia arsenaal toevoegen. Tijdje terug gebeurde dat in de vorm van een Go Pro Hero 5 Sessions. De nieuwe Go Pro met andere woorden. Weliswaar de kleinste van beide aangezien ik geen echt zotte toeren ga uithalen met mijn Go Pro en dus niet verwacht dat de kwaliteit tip top is. Ik moet zeggen tot nu toe vond ik de opgenomen beelden écht top! De bijgeleverde software is helemaal goed en een heel goeie aanvulling op de video bewerkingssoftware die je al standaard op Mac terug kan vinden.

Qua gebruik wil ik graag een aantal loopjes opnemen. Mogelijks een aantal publieke loopjes waarover later meer (stay tuned!) Mijn grootste bedoeling is om hem te gebruiken op vakantie, weekends waar we wat fun hebben met de kids. Het hoeft allemaal niet té serieus te zijn. Gewoon leuke herinneringen creëren. Ik zie het zo al gebeuren dat we op vakantie in het zwembad plonzen en er gewoon een leuke tijd hebben. Dat kan dan worden gecapteerd door middel van de Go Pro. Ik hoor heel wat mensen rondom mij zeggen dat ze de Go Pro té weinig gebruiken en dat die er eigenlijk vooral veel stof ligt te vangen. Ik moet zeggen dat ik hem op een dikke maand nu ondertussen al een paar uur beeldmateriaal mee heb opgenomen. Broer zijn eerste patatjes, papa’s loopjes, Frauke’s danspartijen, Broer zijn speelkwartier in het park. You name it. Ik verwerk te beelden na het maken en delete de rest van de beelden en hou er vaak maar een paar minuten film van over. Op zich genoeg om de “highlights” te vangen en de ervaring opnieuw te beleven.

Binnenkort plan ik voor de publieke dingen ook m’n YouTube kanaal iets meer te gebruiken. Ook daar Stay Tuned!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.