Sinds een week is er in de buurt (Ternat) een authentieke barbier open gegaan. Iets wat mijn nieuwsgierigheid triggerde. Ik was er op openingsavond voorbij gewandeld en dacht “ja hier moet ik eens naartoe”. Zo geschiedde vorige week. Het haar mocht al eens een beurt krijgen en met de komst van The Men Station ging dat er dus ook van komen.

Ik ben binnengestapt met het idee dat dit een mannenhol was waar ik gewoon de mannen “hun ding” ging laten doen. Eens binnen vallen er een aantal dingen op. Het interieur is gewoon te zalig! Mannen met baarden en snorren hangen overal aan de muren tussen snuisterijen en een verloren gelopen Elvis. De muziek kunnen we nu al legendarisch noemen. Oud – Nieuw – Bekender en onbekender werk wisselen elkaar in een stroom van goede muziek! De mannen die allerminst gezien kunnen worden als een doorsnee coiffeur zijn volop bezig met hun ding. Dat merk je gewoon! Ze smijten hun gewoon in het mannenhaar aanwezig in de zaak. Eens de twee voorgangers voor mij er weer helemaal gefatsoeneerd uitzagen was het mijnen toer.

– Iets om te drinken? Koffie’ke ofzo?
– Koffie’ke zwart aub!
– Wa zal het zijn meneer zeg het is.
– Awel doet er u goesting mee.
– Ja mag het kort aan de kant of liever wa langer?
– Niet te kort aub en kunde mijnen baard ook terug is in model zetten?
– Da zal wel zijn dade!

Simpel & ongedwongen is de sfeer bij The Men Station. Het resultaat na 40 minuten in de stoel te zitten was allerminst verassend. Het is altijd een beetje spannend als je een nieuwe coupe hebt. Normaal is het haar kort zonder veel toeters en bellen. Nu was het ineens met wat meer model in een echte coupe. Tot nu toe alleen nog maar positieve feedback van mensen rondom mij. Het moet zijn dat het er goed uitziet! De baard helemaal terug in zijn plooi en we kunnen weer gezien worden. Ik ben er ongeveer een uurtje binnen geweest en eigenlijk me geen enkele minuut verveeld. Door het decor, de ongedwongenheid en de keigoeie muziek. Toen ik afrekenede vroeg ik aan de barbier of dat lijstje nergens te vinden was on-line. Er bleek een Spotify lijstje te spelen. Viel dat even mee! Ik zocht en ik vond! Dikke aanrader en mij zien ze zeker nog terug!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.