Niks zo goed als een work-out met de juiste muziek op de achtergrond. Ik ben al jaren Spotify gebruiker en daar kan je perfect vinden wat je nodig hebt om een sprintje op te trekken… Ik start meestal tijdens de warm-up met wat punch zodat ik zin krijg om mij helemaal te smijten. Tijdens het lopen doen we op het eerste elan verder. Eens we in cooldown zitten mag het weer wat swingender zijn.

Tegenwoordig vliegen onderstaande playlist als eens door mijn oren…

Voor de warm-up en het effectief lopen… Drum & Bass om het tempo te bewaren hé ;-).

Voor de cooldown mag het dan weer iets rustiger maar wel swingend zijn… Parov Stellar for the win babies!

Luistergerief…

366452

Muziek moet ook klinken! Ik had in het begin een draadloze necklace van Skullcandy. Ik geef toe het was een gekregen headset. Maar een gekregen paard kijkt men niet in de bek. Niet de beste kwaliteit. Maar het deed wat het moest doen. Behalve muziek door mijn oren knallen naar het eind van de work-out toe. Ik denk dat het ding wat last had van zweet dat hier en daar toch zijn weg naar binnen bleek te vinden. Het ding begon dan ook te happeren en dan weigerde het gewoon dienst… Na 10 minuten kreeg je de boel dan weer verbonden maar echt werkbaar is dat niet als je met je tong op de loopband hangt of sterker nog tussen de cross trainer gedraaid zit. Daarom time for a change!

Ik ging op zoek naar een goeie draadloze necklace die ik kan gebruiken bij het lopen. Die dus bleef zitten en die tegen een stootje & tegen zweet kon. Ik ging op zoek bij Coolblue naar iets wat aan deze vraag voldeed. Ik kwam uit bij de Plantronics Backbeat Fit en dan wel de groene variant. Met een totale speeltijd van ongeveer 7 uur kan je hier meer dan 1 sessie in de fitness overbruggen. goed geluid en blijft perfect zitten. Beetje prijzig maar goed… Liever iets dat werkt en blijft werken de komende tijd ipv 2 goedkopere headsets verslijten in korte tijd. Dat kost me dan op het eind van de rit weer meer…
In het pakket van de headset zit ook een band die je rond je arm kan binden als je buitenshuis gaat lopen en je dus geen fitnesstoestel hebt om je iphone op te zetten.  

 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.