image010Tijdje terug werd werd het al aangekondigd. Spotify & Sonos gaan een samenwerking aan. Bedoeling is dat je vanaf je Spotify app ook je muziek uit de Sonos boxen kan laten knallen. Gisteren werd de publieke beta aangekondigd en kan je dus inschrijven om gebruik te maken van deze integratie. Ikzelf was het al een tijdje aan het testen als stukje van de Alpha testers.

Ik moet zeggen fijne add-on op hoe je vandaag muziek kan bedienen door Sonos. Sinds kort maakt Spotify binnen de app een Daily Mix. Ik luister behoorlijk veel naar die verschillende mixen. Probleem was dat deze niet beschikbaar waren binnen de Sonos App. Problem Solved! Vanuit de Spotify app kon ik nu gewoon mijn boxen aanspreken en mijn muziek vanuit de Spotify app controleren.

No Airplay…

Voor de trotse eigenaars van een iDevice… De Sonos integratie is niet zoals een liedje naar een Bluetooth box sturen of naar je Apple TV. Je gebruikt effectief de Spotify dienst om het te streamen. Je gebruikt je iDevice als het een afstandsbediening waar dit met Airplay fundamenteel anders is. Met Airplay gebruik je iDevice als brug tussen wat je wil spelen en het systeem waar je het wil uit horen bijvoorbeeld een box. Door het gebruik van Spotify en Sonos integratie geef je aan wat je wil horen. De Spotify stream wordt dan rechtstreeks met je Sonos systeem opgezet dus geen battery drain als gevolg. Alleen maar winners in dit verhaal!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.