We hebben allemaal wel te maken met lijstjes. De ene maakt lijstjes op een post-it en plakt die op zijn computer. De ander maakt lijstjes en schrijft die op een whiteboard. Ikzelf ben soms met zoveel projecten tegelijk bezig dat het soms moeilijk is om het bos nog door de bomen te kunnen zien. Daarom zocht ik een lijstenmaker die aan een aantal dingen moest voldoen.

  1. Op zowat elk platform ondersteuning hebben
  2. Projecten kunnen onderverdelen
  3. Pushnotificaties of reminder e-mails krijgen.
  4. Gedeelde taken kunnen maken en samen werken aan een to-do

Ik kwam uit bij todoist. Het idee is om in todoist mijn hoofd leeg te maken zodat ik geen enkele to do meer onbehandeld kan laten. Mooi onderverdeeld in projecten zodat ik altijd mijn jongeren terug kan vinden moest het nodig zijn. Je hebt een super intuïtieve interface waar je gewoon je hoofd kan leegmaken en hier en daar wat parameters meegeven en je zal op het juiste moment een herinnering krijgen op je telefoon, e-mail. Op deze manier vergeet je niet wat je moest gaan doen. Good stuff zeg ik je. Ik gebruik het ondertussen een paar weken en tot nu toe ben ik bijzonder tevreden van deze tool! Uiteraard zal ik nog wat extra tijd nodig hebben om de scherpe kantjes te vinden als die er dan al zijn!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.