Niet heel speciaal. Veel dingen herbekeken.

Er werd al wel eens naar “How I met your mother” gekeken. Legen – “Wait for it” – Dary reeks om gewoon tussendoor verder te kijken.

Ik keek ook verder naar Walter White in “Breaking Bad”. Ik was er ooit mee gestopt omdat ik het té traag vond. Mijn omgeving reageerde verdeeld. Sommigen gaven me 200% gelijk, anderen vonden dat ik ongelijk had. Ik heb dan maar alle seizoenen bekeken en eerlijk gezegd mijn mening moeten herbekijken. Wat een super vette serie. Af en toe wat traag maar zeker de moeite waard om verder te kijken moest je ooit gestopt zijn!

Nog steeds going strong met “House of Cards” – Het laatste seizoen was traag maar zalig! Vooral de laatste zin in de volledige serie doet me al uitkijken naar meer.

SamCro – “Sons of Anarchy” is één van de beste reeksen die ik ooit heb gezien. Ik heb op 3 weken tijd alle seizoenen gezien. Binchwatching to the max!

“Bad Neighbours” was gekozen om een avondje tv te kijken en je de dag erna niets meer van te hoeven herinneren. Perfecte film hievoor. Voor datzelfde doel bekeek ik ook nog eens “The Hangover” hier was nog een klein extraatje de eerste film speelde zich af in Las Vegas en ik heb deze film bekeken in een jetlag nacht toen ik net terugkwam van een weekje Las Vegas.

Wat Stand-Up tussendoor mag ook al eens – “Ali Wong – Baby Cobra” is wel de moeite waard om eens naar te kijken. Een zwangere Aziatische comédienne met een bijzonder scherpe tong is zowat de mix waar je naar gaat kijken en luisteren.

Ook “Guga” passeerde de revue. Eerlijk gezegd was ik behoorlijk teleurgesteld. Ik kan niet goed zeggen waarom maar ik had er heel snel genoeg van. Sorry Guga – toffe pé maar die show was het niet voor mij.

Een greep van de dingen die hier op de buis passeerde de voorbije tijd. En jullie? Wat kijken jullie zoals op Netflix?

 

 

Categorieën: Netflix

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.