Wat ze zeggen van een tweede baby is dat de effort niet maal 2 maar maal 1000 gaat. Ik hoor allerlei horror verhalen en hier en daar ook eens het verhaal dat begint met “bij ons was dat anders”. Een lichtpuntje zeg maar. 

Ik zie het wel hoe het er aan toe zal gaan. Ik denk dat Frauke er op dit moment vlot mee omgaat. Vragen wanneer broer komt is ongeveer dagelijkse kost. Zeggen dat binnenkort het speelgoed zal moeten gedeeld worden is nog een discussiepuntje. Maar ik ben ervan overtuigd dat het wel goed komt. Het is op zich een leuke, zorgende meid dus ik denk wel dat broer met open armen zal ontvangen worden. Qua effort denk ik inderdaad dat die niet gewoon x2 zal zijn. Zeker niet in het begin! Maar eens we allemaal onze draai hebben gevonden komt als wel goed!

Oh ja ondertussen hebben we al wat voorbereidingen getroffen. De kamer staat klaar in het thema safari. Met wat wilde dieren op de muur geschilderd en gekke aapjes in bomen. Leuk wel voor een jongen. Onze babylijst is klaar en is te bereiken. Hier en daar moet er nog wat verder aangevuld worden. Maar komt wel snor! Oh ja de naam die stond al even vast voor nu blijft het ook voor jullie Project: Firmin. We hebben het geboortesuiker klaar. De geboortekaartjes zijn in finale ontwerpfase. Dus hij mag komen maar voorlopig mag hij nog wat mijn vrouw lastig vallen. Het is een behoorlijke “wildchild” in de buik. Ik kijk er alvast keihard naar uit!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.