iPhone 6sPlusIk had van de firma een iPhone 5s in mijn broekzak gekregen in Augustus 2014. Na een jaar intensief gebruiken werd het wel duidelijk dat de iPhone zijn beste tijd al even voorbij was. Ik moest mijn iPhone tot wel 3 keer per dag opladen omdat de batterij gewoon terugviel na elke conference call. Elke actie begon wat langer te gaan duren. Ik besloot om toch maar uit te kijken naar een zelf investering in bereikbaarheid. Mijn meug van iPhone. Ik dacht uit te komen bij de iPhone 6s. Maar hoe meer ik met mensen sprak over de nakende aankoop hoe meer ik volgende boodschap kreeg “neem een Plus je gaat daar super content van zijn”. Het was niet in mij opgekomen maar ik besliste het er toch op te wagen. Een grote scherm en meer batterij lading zou zeker al mijn belangrijkste probleem moeten oplossen. Ondertussen heb ik anderhalve maand de iPhone 6s Plus in gebruik. Het moet gezegd worden. DIT is de beste telefoon die ik ooit al heb gehad. Wat een zalig scherm! opladen moet niet meer elke dag. Vaak overbrug ik zelfs de nacht en herlaad ik de iPhone onderweg naar het werk. Wat een gigantisch verschil tegenover de iPhone 5s!

Force touch is iets wat ik meer en meer begin te gebruiken. In het begin moet je jezelf echt pushen om het te gebruiken omdat het niet in je gewoonte zit. Maar eens het in je gewoonte zit is het leuk om te gebruiken. Het is trouwens ook een leuke add-on bij het spelen van games. Ik speel bijvoorbeeld regelmatig Asphalt 8. In de controls zit de Force Touch verwerkt en geeft je dus een extra dimentie. Daarnaast gebruik ik het om snel te sms’en. Facebook te updaten. Tweets te sturen. Easy Easy. Daarnaast is het beest snel! Een vinger lezen om je toegang te geven tot je iPhone. Aanraken en het unlocken is gebeurd. Echt leuk om zo te werken. Nog een hele leuke is het landscape gebruik van de iPhone. Hoe cool is het niet dat je je mails kan lezen in landscape modus. Hoe leuk is het niet om te surfen in landscape modus! Veel leuker dan de verticale modus allesinds dat is zeker!

Ik hou echt wel van deze top smartphone. It get’s things done! Nu nog wat wachten op de developers om hun apps verder aan te passen en alles te gaan gebruiken dat dit beestje te bieden heeft. Alle mensen die me hebben aangeraden om de iets of wat grotere iPhone te kopen hadden gelijk en ik kan het iedereen aanraden! Koop geen iPhone zonder de Plus je gaat er spijt van hebben én wat is 100 euro nu op 24 maand gebruik? Inderdaad!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.