3%, dat is het percentage van presentatie die mensen écht goed vinden en waar ze nog iets van onthouden. Het potentieel is dus groot om het het beter te gaan doen. Er is immers 97% van de presentaties waar we eigenlijk niets meer van onthouden.
Daarom besloot ik bij VCE te vragen om mezelf wat bij te scholen op vlak van trainingen. Het gaat hem over feedback krijgen over hoe je moet presenteren of beter hoe je zou moeten presenteren. Tips & tricks en een geïsoleerde omgeving om keihard met je gezicht tegen de muur te knallen.
“Don’t Practice Until You Get it Right, Practice Until You Get It Wrong”
Een platform om te oefenen en nog eens te oefeningen… meer heb je eigenlijk niet nodig voor het bijschaven van je presentatieskills. Skills om de rest van je loopbaan mee te nemen. Practice makes perfect. Dus het doen is in vele gevallen het beste.
Werkgerelateerd geef ik toch wel wat presentaties. Minstens één keer per week heb ik wel ergens een presentatie neer te zetten. Als je weet dat 97% van de presentaties niet blijven hangen kan je maar beter bij de 3% horen als je veel presentaties moet geven.
Als je werkgever het zou aanbieden en je zou er mogelijks voordeel bij halen kan ik je alleen maar aanraden om zo’n cursus te volgen.

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.