Tijd te kort is zowat de ziekte waar ik de meeste mensen in m’n omgeving over horen klagen. Met moeite tijd om iets met je gezin door te brengen is dan nog de overtreffende categorie. Ik moet toegeven dat we er “bij ons” ook wel last van hebben. Daarom laten we ons sinds kort wat extra ondersteunen door ofwel een aantal diensten en recent ook door een kleine helper in het huishouden.

Let me introduce “Pluisje”. Pluisje is onze vriendelijke naam voor de Neato XV Signature Pro. Pluisje is een robotstofzuiger die sinds kort het nodige stofzuigwerk voor zijn rekening neemt. Het idee is simpel. Een programma in pluis laat hem 2maal per week rond rijden in de huiskamer. Wij vertrekken om 7u ‘s ochtends en pluisje start rond 10u aan het werk. Een half uurtje tot 45 minuten later is alles weer mooi gestofzuigd en dan rijd onze kleine vriend terug naar zijn laadstation. Heel makkelijk en een helpende hand. Daarnaast laten we hem af en toe ‘s avonds nog eens rondrijden als de hond eens wat meer vuil heeft gemaakt of wij met vuiler-dan-normaal schoenen zijn binnengekomen. Onze Pluis is hierop wel voorzien. De “Pro” in zijn merknaam staat voor de mogelijkheid om dierenharen, vuilere vloeren te stofzuigen.

Ik geef jullie op een blaadje. Het is toch wel nodig om heel regelmatig te stofzuigen met een hond in huis want anders staat je huis binnen de kortste keren op zijn kop. Na Pluisje zijn voorbereidend werk is het maar gewoon een dweiltje slaan op zaterdag en we zijn er weer vanaf. Ik zet Pluisje zelf ook op de bovenverdieping neer. Daar kan ie de kamers stofzuigen en als hij klaar is staat is terug waar ik hem heb neergezet.

Handigheid troef. Tijdsbesparend in kwadraat. Het maakt de boel iets simpeler

Categorieën: Pre-Sales

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

Robomania – STIJN'S THOUGHTS · april 10, 2016 op 10:45

[…] advies was meestal negatief. Waar ze niets tegen had is een robot. Een tijd terug schafte ik me een Neato Signature Pro aan. Deze doet het nog steeds top. Sinds onze nieuwe meubels (daarover later meer) zelfs nog […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.