U kent het ongetwijfeld na een jaar te hebben gewerkt voor onze kost is het tijd om eens te genieten. Ikzelf ben vandaag aan de eerste echte verlofdag begonnen. Ik mag wel zeggen dat ik de voorbije paar weken heb uitgekeken naar verlof. Tot de laatste week was het eigenlijk super druk. Er viel nog een bootcamp in het midden van die laatste week wat de to-do list er niet minder druk heeft opgemaakt. Vanaf vrijdagavond was het done! De riem eraf. Boog in de hoek voor de komende drie weken.

Loslaten

Ik heb geen idee hoe het zit bij jullie. Maar ik kan wel zeggen dat het lastig loslaten is. Ik heb op mijn iPhone in het weekend de mail afgezet. Vandaag toch weer opgezet om op de hoogte te kunnen blijven van het reilen en zeilen. I know… NIET goed. Je hebt geen rust. Maar wat voor me pleit is dat ik geen halve week moet inhalen en heel snel terug up and tuning zal zijn als ik er opnieuw invlieg. Dus mijn betrokkenheid is naar een lager pitje gezakt maar ik ben wel meteen terug bij als ik herbegin. No stress wanneer ik terugkom dus. 

Planning

Ik had gehoopt vanalles en nog wat te doen. Vooral buiten. Uiteraard begin de weergoden met me de nodige rust te gunnen en hebben ze om te beginnen 3 dagen slechter weer in petto voor ons. Ach ja! Is niet slecht. Tijd voor de Tour te volgen en aperitiefjes te drinken. 

De Tour is iets wat ik jaarlijks probeer te volgen en waar ik met hart en ziel mee in betrokken probeer te zijn. I love it! Die apero’s is part of The vacation. Kriekske bij de Tour. Mojito voor het avondeten. Lekker! Voor de rest plannen we niet zo gigantisch veel. Ons tuinhuis onderhouden, de tuin opruimen. Een echte vakantie hebben we niet gepland. Er zijn nog 1001 dingen waar we onze eurootjes beter aan besteden dan aan verlof. Eens we volgend jaar onze oprit hebben gelegd kunnen we beginnen dromen van een vakantie ergens in het zuiden. Dagjes weg hebben we uiteraard wel gepland. Dagje zee met stop bij Sea Life of dagje Pairi Daiza. Komt allemaal goed. De drie weken zullen voorbij zijn voor we het goed en wel beseffen. En u? Wat staat er op u planning?

En dan nu off-line of toch een poging tot…  

 

Categorieën: LifeThoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.