Vorige week kleurde de wereld van de streaming muziek diensten even lichtblauw. Tidal werd gelanceerd. De muziekdienst van de wederhelft van de bevallige Beyoncé. Jay-Z heeft zijn schaapjes al lang op het droge maar nu wil hij iets voor de artiesten doen en iets voor de muziekliefhebbers doen. Hij wil je muziek laten beleven zoals we dat nog nooit hebben beleefd. Met meer kleur in de muziek. Ik heb een avondje Tidal getest. Het klopt het klinkt misschien allemaal wat voller. Maar dat is me de meerprijs niet waard. 25 euro per maand voor betere kwaliteit. De artiesten krijgen meer royalty’s. Dat is fijn voor hen! Zonder hen geen leuke muziek. Maar het hangt ook allemaal af van de schaalgrote. Ik kan me voorstellen dat Tidal veel kleiner is dan Spotify en dat ze in absolute cijfers meer op hun bankrekening krijgen van Spotify dan van Tidal.

Ikzelf hou van muziek. Ik probeer elk moment van de dag muziek te luisteren. Van bij het ontbijt tot ‘s avonds laat. Wanneer er geen tv gekeken wordt staat er muziek op bij ons thuis. Als ik me wil concentreren zet ik muziek op. Het is veel leuker om muziek te beleven met een brede kijk. Dat ik dan de kleur een beetje mis is voor mij een secundaire zorg. Ik wil gewoon muziek luisteren. Omdat dat gewoon leuker is! Daarin kan Spotify mij vandaag meer dan helpen. Ik leer elke dag nieuwe muziek kennen en kan eender welk type muziek luisteren.

Geef mij dus maar de gevestigde waarde! Spotify FTW!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.