Yes yes ik vlieg er binnenkort weer heen. Deze keer ga ik naar Orlando in Florida. De meeste bedrijven proberen elk jaar alle neuzen op één of andere manier in dezelfde richting te krijgen. VCE en nog een hoop andere vendoren doen hiervoor een zogenaamde Sales Kick-Off. Je gaat er naartoe om de richting van het bedrijf in het komende jaar te horen. Je krijgt er alvast het nodige voer mee naar huis en je krijgt te nogmaals te horen hoe goed we wel zijn. 

Er is altijd wel een verschil tussen de Europeanen en de Amerikanen. Als Europeaan zijn we op één of andere manier altijd wat sceptischer waar een Amerikaan bij de eerste “Hi Everybody” bovenop zijn stoel zou gaan staan om enthousiast te beginnen roepen. Uiteraard geloof je wel in het bedrijf waar je voor werkt maar als Europeaan blijken we altijd een zekere gereserveerdheid te hebben. Een zekere eerst-zien-dan-geloven mentaliteit. Ikzelf hoor zeker bij deze laatste maar moet zeggen dat ik op één of andere manier wel enthousiast ben om ernaar toe te gaan. Ik hoop er de richting van het komende jaar wel mee op te pikken. Zoals ik al schreef een kleine week terug zijn we part of the EMC club geworden en verwacht ik toch wel wat nieuwigheden. Verslag uitbrengen zal niet makkelijk zijn aangezien we heel wat dingen gaan te horen krijgen die we niet echt mogen wereldkundig maken. Maar eens ze wereldkundig worden zal je ze ook hier kunnen terugvinden. Beloofd! 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.