Het is voorbij… Of toch bijna. Nog een paar dagen en we zijn weer een cijfertje verder. Het jaar is voorbij gevlogen. Die goeie voornemens van 2014 waren vrij straight forward. Gezondheid, Gezin, Werken…

Tot halverwege het jaar is het me vrij goed gelukt om ze allemaal wat te doen. Maar na de zomervakantie is de gezondheid wat verwaarloosd. Ik ben eigenlijk gestopt met mijn gezondheidsinitiatief tijdens de zomervakantie. Ik ben toen beginnen werken bij VCE en ik moet zeggen mijn derde voornemen voor 2014 heeft eigenlijk de bovenhand genomen. Maar dat vond ik eigenlijk ook wel leuker. Jammer voor de gezondheid natuurlijk! Misschien iets om in 2015 toch nog eens opnieuw over na te denken. Misschien wat minder ambitieus maar wel vol te houden. Geen idee wat maar het zou me niet slecht uitkomen moest de conditie toch terug een beetje beter zijn. Iemand suggesties?

Dat tweede voornemen was m’n gezin en bij uitbreiding de thuis waar we met z’n alleen wonen.Thuis hebben we voor een verdere ontwikkeling van onze thuis gezorgd. Een tuinhuis, een terras en wat voegsel tussen de stenen later kunnen we de komende jaren starten met wat te genieten van onze thuis. Het begint vorm te krijgen. Er zitten kabels in de grond voor de nodige verlichting aan te brengen. We kunnen hier mee verder. Komt goed!

We hebben onze dochter zien groeien als kool. Ondertussen dik 19 maand. Prachtig wezen met een eigen wil! Je zou kunnen stellen dat het nu al een vrouwtje is… (Sorry dames!) . Ze doet dat prima! Stappen sinds September ondertussen is dat al voor de pussies en loopt ze van hot naar her. Maar dat is leuk! Interactie met de kleine meid is de max! Je kan minigesprekjes met haar voeren. Over de liedjes op de radio of beter welk liedje zij graag zou horen. Wat ze wil zien op TV. Of er iets in de pamper opgeslagen zit. Of ze zin heeft om te drinken. Of ze honger heeft. Of ze een banaan wil eten als vieruurtje. Whatever eigenlijk! Je vraagt het haar en je krijgt in het beste geval een uitleg van wat ze wel en niet wil. Uiteraard in woorden en geen volzinnen… Maar woorden ontbreken haar niet. Diertjes herkennen en daaraan meteen het juiste geluidje hangen. Oh ja moest het nog niet duidelijk zijn… Tot u schrijft een héél fiere papa. Er zijn nog 2 andere vrouwen in mijn leven… Dé vrouw! Ondertussen 8 jaar samen waarvan 3 jaar getrouwd. Kan je het geloven!? 8 jaar van ons leven. Dat is behoorlijk zot eigenlijk als je dat zo bekijkt. Dag in dag uit leven met elkaar grote stappen maken, samen. Zorgen voor de hier boven geprezen dochter. Zorgen voor elkaar. Samen hebben we het goed!
Oh ja die derde vrouw in mijn leven. De derde is onze hond. Mac is ondertussen al dik 2 jaar bij ons. Ze is eigenlijk de max! Ontpopt zich meer en meer als de huishond. Knuffelbeer eerste klas voor de spruit. Luisteren en slijmen als de beste én bedelen! Ja dat laatste kan ze als de beste maar voor de rest… Alleen maar lofzang voor de viervoeter!

Dan het werk… Ik heb het niet zo lang getrokken bij RealDolmen. Achteraf bekeken misschien gewoon mijn “dada” niet. Misschien niet het bedrijf voor mij. Geen idee… Niet té lang bij stilstaan. Elk eind is nog steeds een nieuw begin. Dat nieuwe begin begon op 1 augustus. Wat een start! Beginnen en 3uur later zat ik al voor een klant! De beste manier om het te leren blijkt achteraf. Het verhaal leren vertellen op het eind van Augustus en terugkomen en gewoon in één trok door werken tot het einde van 2014. Een snelle leercurve aan het doormaken. Het gewoon onder de knie hebben. Ik had beloofd in mijn goeie voornemen dat ik hard ging werken. Wel ik heb hard gewerkt! Eigenlijk het hardste dat ik ooit al gewerkt heb. Ik moet zeggen ik smaak het wel én het smaakt naar meer! Veel meer! We geven ons 100% elke dag opnieuw. Het is een ander leven dat geef ik toe. Het is een stuk drukker dan vroeger maar het is een reis waar je duidelijk deel vanuit maakt. Ik moet zeggen het is een reis waar ik graag deel vanuit maak. Ik ben in België en Luxemburg hét aanspreekpunt als het op pre-sales aankomt voor VCE dat alleen al geeft je een sense of responsibility. Na een vijftal maand zijn we duidelijk up to speed. Dat komt helemaal snor voor 2015!

Wat 2014 betreft is 2/3 van de goede voornemens waarmaken nog zo slecht niet hé? Voor 2015 misschien toch eens nadenken over de goede voornemens. Hopelijk kan ik volgend jaar 10/10 rapporteren wat het houden van de voornemens betreft!

 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.