Deze week zal het in de Schorre weer warm worden. De Warmste Week start op Studio Brussel op 18/12 en zal eindigen op 24/12. De week der goede doelen. Altijd een topmoment zo net voor kerst. Studio Brussel een ganse week op de TV volgen een ganse week de mensen hun capriolen volgen om toch maar centjes te kunnen inzamelen voor hun favoriet goed doel. Het is en het blijft een vaste waarde in de kerstperiode. Ikzelf ga dit jaar ook mijn steentje bijdragen. Sympathieke ikke zal je misschien denken. Op het eind van de rit wel maar ik krijg er wel meteen iets voor in de plek. Een avondje uit met de vrouw des huizes en een optreden in The Flame. De tent die ze in de Schorre hebben neergezet waar ze elke avond een concert in geven ten voordele van het door de artiest van de avond gekozen goed doel.
Zoas de titel doet vermoeden gaan we kijken naar Netsky. De sympathieke knol die ons Belgenland op de kaart zet met zijn Drum & Bass. Ik zag hem ooit al wel eens op de Lokerse Feesten maar nu zal ik hem dus in de goede doel setting aanschouwen… Tickets zijn helaas uitverkocht dus de happy ones dat een ticket hebben gekocht. We zien jullie daar! En u? Doet u iets voor het goede doel?
Je kan je actie nog registreren op musicforlife.be !

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.