Ik geef het toe, ik volg het cyclocrossen voor het eerst in jaren wat minder. Dat zal deels te maken hebben met de ukkepuk die hier rondhangt. Deels met andere tijdsbestedingen. Niet tegenstaande stond ik wel bij de supporters in Hoogerheide waar we toch een heel leuke koers hebben gezien. Op het laatste gewonnen door de verkeerde want Nys had de show wel gemaakt. Zo lijkt het wel al een heel seizoen. Net niet, voor Nys… Waar iedereen voor het seizoen zijn geld op Sven inzette is dit precies een beetje tegengevallen.

Toch geloof ik in hem en zijn entourage. Hij blijft de klassebak van het veldrijden. Ja, het gaat wat minder. Hij is niet zo dominant als de voorbije jaren. Maar ik geloof echt dat hij zijn wederopstanding zal maken. Een weekje uitzieken en zoals zijn teambaas zei “hem binnenstebuiten keren” op zoek naar de beste form! Komt wel goed. Ik zie hem toch wel graag winnen/spreken/rijden. Liever hem dan de anderen in het veld. Niet dat dit geen winnaars zijn of dat dat gasten zijn die klungelen op hun fiets. Ik heb het gewoon wat meer voor Mister Superprestige. Het zal misschien elk jaar wat moeilijker worden om met de jonge gasten mee te kunnen. Maar hij heeft zoveel mogelijkheden om de koers naar zijn hand te zetten een aanhangwagen met ervaring.

Ik ben ervan overtuigd dat tegen de kerst/nieuwjaarsperiode we een herboren Nys zullen zien. Ik hoop het allesinds! Tegen de kampioenschappen hoop ik hem zijn armen meermaals in de lucht te zien steken. Die keer niet zwaaien uit moedeloosheid maar als winstgebaar! Ik geloof samen met een hele hoop supporters dat het nog mogelijk moet zijn voor de kanibaal ui Baal!

Sven Nys wint Crelan AA Drinks

 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.