We zijn losgeslagen op Netflix… Ik geef het toe! We kijken bijna geen TV meer alleen nog series en films. Daarom misschien leuk om even mee te delen wat we tot nu toe hebben gezien en wat echt de moeite waard is en wat niet…

Orange is the new black
De eerste serie die we gezien hebben. Long story short… Een ollijke blonde moet wegens een misstap in het verleden de gevangenis in. Ze start als een bedeesde teruggetrokken persoon maar stilaan ontpopt ze zicht tot één van de vaste sterke waarden in deze vrouwengevangenis.

Ik vond dit een bijzonder leuke kennismaking met Netflix als platform maar ook met de Netflix series. Deze specifieke serie heeft echt wel een goeie en onderhoudende verhaallijn waar ik eigenlijk heel snel een derde seizoen wil van zien!

Suits
In één woord: Topserie! Echt! Ik kan deze aan zowat iedereen aanraden. Deze reeks hebben we op een kleine 2 weken verslonden. 2 seizoenen 13 afleveringen elk. In het begin waren we wat sceptisch maar hoe langer hoe meer wordt je toch in het verhaal gezogen en blijf je kijken tot het bittere eind en dan ja… nog eentje voor het slapen gaan.

Als verhaallijn heb je één topadvocaat en zijn associate die by the way geen diploma heeft maar wel een stel grijze cellen om u tegen te zeggen. Dit duo probeert zowat elke mogelijke zaak te winnen en de obstakels op de weg naar winst die worden er bijzonder graag bijgenomen.

Breaking Bad
Het eerste seizoen is very promissing. Alleen maakt het tweede seizoen dit niet waar… Ik ben ergens halverwege seizoen 2 gestopt omdat de fun er eigenlijk wat af was. Ik hoorde wel dat het nog goed blijft maar ik vond het echt te traag. Dus als de trage opbouw je wel ligt kijk gerust verder dan seizoen 2 maar ik kreeg het niet gedaan om verder te kijken.

House of cards
Een andere van die series die Netflix zelf geproduceerd heeft. Ik moet zeggen: I like. Verhaallijn hier is dat een Amerikaanse Senator naast een topfunctie grijpt binnen de Amerikaanse regering. Hij doet er dan alles aan om toch maar in de gratie van de president te vallen en probeert overal zijn gelijk te krijgen. Dit lukt met vallen en opstaan… Maar meestal kan hij met glorie uitpakken… De keren dat het niet lukt of alleszins niet van de eerste keer is het gewoon doorbijten. I’m hooked that’s for sure…!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

Suits: Season 3 | STIJN'S THOUGHTS · juni 4, 2015 op 10:18

[…] het weer een boeiend seizoen te worden. Voor diegene die Suits niet kennen… Ik heb hier al eens een woordje over geplaceerd een tijdje terug. Ik kan alleen maar zeggen als je nog ni et bent beginnen kijken heb je een nieuwe […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.