Ik herinner me nog als gisteren dat we #MacTheDog in huis haalden. Klein beestje in het begin eerder een varken dan een hond. Maar ze leerde snel héél snel. Ik doe het eigenlijk wel meer maar de vergelijking tussen mens en dier gaan perfect op. De dochter is aan het veranderen gelijk zot! Ik sta elke dag opnieuw te kijken wat ze nu weer nieuw kan. Zo geschiedde ook 2 weken terug begon de kleine meid gewoon te stappen. Het hing al even in de lucht maar ze durfde precies niet “de stap” te maken. Maar toch ging ze er ineens voor. Met een bijzonder fiere papa tot gevolg.

Elke week zeg ik wel eens “ze is groot geworden”. Zo een snelle metamorfose. Misschien nog een tip van het huis. Je kan de metamorfose goed zien door de app Timehop op je iDevice te installeren. Je kan deze dan koppelen aan Twitter, Facebook, Instagram maar ook aan je getrokken foto’s op je iDevice. Dat maakt het natuurlijk wel leuk als de app er een foto of herinnering uithaalt van een jaar terug met in de hoofdrol de dochter. Zo beleef je elk moment opnieuw… Zo heb ik recent de eerste patatjes, eerste keer in haar Bumbo sit, … nog eens herbeleefd. Dat maakt het écht heel zichtbaar hoe hard ze wel niet veranderd. En dat, Dat allemaal in een jaar tijd!

Categorieën: Pre-Sales

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.