Een tweetal jaar terug deed ik opnieuw een investering in een intelligent uiterlijk. Namelijk een bril… (ok flauw mopje maar toch).Naast een hopelijk intelligenter uiterlijk heb ik ook wel wat problemen met het goed kunnen lezen van bijvoorbeeld verkeersborden, wegwijzers en ga zo maar door. Niet ok als je toch wel behoorlijk wat op de baan bent zoals ikzelf. Je zou je al eens kunnen misrijden maar je hebt ook gewoon last met je te concentreren omdat je de dingen niet zo goed ziet. Ik moet je er geen tekening bij maken dat dit niet bevorderlijk is voor de veiligheid van mezelf en diegene rondom mij. Daarnaast kreeg ik ook gewoon hoofdpijn omdat ik niet zo geweldig uit mijn ogen zag.

De voorbije twee jaar was ik super tevreden over mijn bril. Een blauw montuur uit de Etnia collectie. Etnia is een Spaans merk dat elk jaar weer een hele hoop leuke modieuze monturen op de wereld los laat. Na deze twee jaar een leuke bril te hebben gehad begon deze stilaan toch wel wat te slijten. Wat wil je ook alle dagen aan van ‘s morgens tot ‘s avonds behoorlijk wat werken gedaan binnen en buitenshuis. Een bril ziet hier blijkbaar enorm door af. Tijd dus voor een nieuwe… Vroeger een 6 tal jaar terug ben ik beginnen brillen. Heb 2 brillen bij zo’n optiekketen gehad. De vorige bril ben ik gaan halen bij een “echte” optieker. Ik vond dat er merkelijjk een verschil zat in de service, de know how, de tijd dat ze uittrekken om voor mij een bril te vinden die mij stond en waar ik van vond dat ik hiermee op straat kon verschijnen. Daarom ging ik opnieuw bij m’n optieker langs om een nieuwe bril te kiezen. Niet altijd even gemakkelijk om zo’n bril te vinden. Keuze te veel eigenlijk… Maar ik zocht en ik vond.

Blijkbaar trok ik er opnieuw een Etnia bril uit. Deze keer een houtstructuur bril. Geen echte houten bril die zijn naar mijn inziens net iets te fragiel en met een opgroeiende dochter in huis en een onstuimige hond die af en toe wel eens gek uit de hoek kan komen is het laatste wat ik wil een bril die te fragiel bleek te zijn. Deze bril is in kunststof maar met houstructuur. De glazen zijn zelf verdonkerende glazen. Ik had dat bij mijn vorige bril ook en heb daar eigenlijk heel veel plezier aan gehad. Het is gewoon een hoop extra comfort. Geen 2 brillen nodig en gewoon wanneer je een zonnenbril nodig hebt. Surprise! Hij staat al op je neus. Het comfort is gewoon veel te hoog om dat niet te willen.

Oh ja het montuur. Dat heeft de naam meegekregen uit een dorp in het Lechtal in Oostenrijk. Namelijk Inssbruck. Hieronder te bezichten…

5-INNSBRUCK-BR_2


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.