Vakantie, dat gevoel waar we allemaal naar trachten maar een paar weken dat zo snel voorbij zijn. Ik heb het al gehad voor dit jaar. Ik moet zeggen het was bijzonder goed. Voor het eerst in 3 jaar ben ik er bijna 3 weken tussenuit geweest. Batterijen opladen doe je dus echt door er een tijd tussenuit te zijn. Ik ben zo iemand die af en toe is een snipperdagje neemt gewoon omdat het kan. Maar nu ik de geneugten van weken begin te kennen denk ik toch dat ik meer voor de weken ga beginnen gaan.

Tijdens de vakantie zijn we naar Center Parcs geweest in Nederland. Center Parcs Meerdal om precies te zijn. Leuk park waar je echt uren in kan stappen zonder het echt beu te zijn. Dat hebben we dus ook gedaan. In de voormiddag wandelen met het volledige gezin inclusief de hond. De hond kon mee voor 25 euro per week. Daar hoeven we dus niet lang over na te denken. Gewoon doen en het beestje had er plezier en deed er de hondse dingen met precies veel meer plezier dan thuis. Leuk zo! Het vakantiepark Meerdal is niet één van de grootste parken en dat zie je ook aan de Aqua Mundo ofwel het zwembadcomplex, de winkels, … Maar kleiner maakt het niet minder leuk hoor geloof me vrij.

Voor vertrek kreeg ik trouwens een telefoontje dat ons hadden omgeboekt naar een Cottage voor 6 ipv voor 4. Dit doordat er de week voor onze aankomst een overstroming was geweest en dat onze originele cottage onder water had gestaan. Een geluk dat wij er niet een weekje vroeger waren. Wel leuk dat we een cottage voor 6 kregen. Ook wat beter gelegen als wat we eerst hadden. Dus mij hoorde je niet klagen, integendeel. We hadden gekozen voor een Center Parcs omwille van de kleine spruit. Ik had geen zin om 1200 km naar het zuiden van Frankrijk te bollen om dan daar een week te verblijven. Toegegeven het zou beter weer geweest zijn en je hebt meer het gevoel van ver van huis te zijn en dus precies nog meer in vakantie te zijn. Maar toch was de 250km genoeg om er tussenuit te zijn. De kleinste van de hoop is in Center Parcs voor het eerst in het zwembad geweest en het was écht een super positieve ervaring voor haar. Zelfs de stroomversnelling vond ze de max. Dus op het eind van de rit denk ik wel dat ze een toffe vakantie heeft gehad samen met de mama en de papa en Acie ofwel haar interprestatie van Mac(ie), onze hond.

Cottage

 

Categorieën: Pre-Sales

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.