CoolblueDe titel van deze blog zegt het helemaal denk ik… Niks dan lof voor de mannen/vrouwen van Coolblue. Recent kocht ik het één en ander bij hen. De kans dat zij het verkopen in één van de 160 webshops is behoorlijk groot.

Bij één van de recente aankopen had ik nog een bijkomende vraag. Deze even via het net in de mailbox van één van hun helpdesksmedewerks gegooid. Binnen de 4u had ik een antwoord met precies wat ik zocht. Precies mijn antwoord. Daarnaas had ik bij een andere aankoop na 14 dagen ergens een storing. Even gebeld met hen en binnen de korste keren kreeg ik een begeleidende mail met daarin wat de te volgen procedure is. Loopt als een trein! Het werkt perfect en ik kan niet zeggen dat ik tot nu toe één negatieve ervaring heb.

De leveringen is nog zoiets. Voor 23u59 bestellen is morgen in huis. Morgen is niet morgenavond maar morgenvroeg om 9u. Dat is iets dat niet alleen aan hen ligt maar het is een machine dat werkt. Een machine dat gewoon doet wat het moet doen. Hun prijzen zitten soms iets hoger dan bij de concurrentie maar het vertrouwen is daar dat je bij hen niet bedrogen uitkomt. Dat is de rede waarom ik bijvoorbeeld niet graag koop bij een Media Markt. Ik heb geen vertrouwen in de mensen, het bedrijf achter die keten. Bij Coolblue is het onpersoonlijker maar als er iets misgaat staan ze klaar om je te helpen. Een leger Coolblue’ers die je willen helpen. Daarom een lofzang voor de mannen/vrouwen van Coolblue keep up the good work! 

Categorieën: LifeThoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.