Een goed jaar terug begon ik met volle moed aan een uitdaging bij RealDolmen. Moed had ik ook wel nodig… Een bedrijf dat 30 jaar HP in de vingers heeft, daar een nieuwe line of business introduceren is meer dan een uitdaging. Maar het werd niet wat ik heb van verwacht. Ik heb me wat verkeken en foute inschattingen gemaakt. Can happen uiteraard. Mijn titel daar is en binnenkort was Solution Sales. De mensen die ik er ken in dezelfde rol hebben zowel sales als technische skills. Ik zat meer in het tweede kamp en hoopte dat ik me technisch bij klanten kon bewijzen. Maar het “sales” luik schoot me wat in de voet. Ik ben geen goeie om bij klanten een puur sales verhaal te doen. Ik ben geen goeie in pure sales opvolging. Ik ben geen goeie in sales in het algemeen. Daarom had ik voor mezelf besloten dat ik de job minstens 2 jaar ging doen maar als op z’n Godfathers “an offer I can’t refuse” zou passeren. Ging ik dit echt wel bekijken en grondig analyseren om te kijken wat ik ermee zou gaan doen.

Tot de analyse deed uitkomen wat ik al vermoedde. Ik kon deze job niet blijven doen. Mijn hart ligt niet op de plek waar RealDolmen het graag had gehad. Daarom zal ik vanaf 1/8 een nieuwe uitdaging uitgaan. Iets anders waar ik mezelf kan in vastbijten.

Bedankt voor de samenwerking aan alle collega’s en partners! Ik heb graag met jullie gewerkt én wie weet tot in den draai?


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

Alweer voorbij | STIJN'S THOUGHTS · december 29, 2014 op 22:43

[…] niet. Misschien niet het bedrijf voor mij. Geen idee… Niet té lang bij stilstaan. Elk eind is nog steeds een nieuw begin. Dat nieuwe begin begon op 1 augustus. Wat een start! Beginnen en […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.