Yes yes het festivalseizoen trekt zich stilaan op gang. Er zijn al een aantal leuke de reveu gepasseerd maar één van de grote zomerkleppers komt eraan. Op donderdag start #RW14 ofwel Rock Werchter 2014. Nog altijd dé klassieker in de Belgische festivalzomer. Geen evenement dat met hen kan concurreren! Ikzelf zal er vrijdag zijn. Niet in de gewone uitvoering maar in de VIP uitvoering.

Startend vanaf 13u30 stoppen in de vroege uurtjes. Voor mij zal het de 2de keer zijn dat ik in de VIP van Werchter te gast ben. Ooit ben ik op de wei van Werchter naar Madonna gaan kijken. Ook dat was op uitnodiging van een partner. Nu organiseren we dit zelf. We organiseren dit om onze klanten te bedanken. U kent dat wel een relatieevent zoals men dat noemt.

Line-up

De line-up van vrijdag ziet er goed uit. Niet geweldig maar gewoon goed. Met kleppers als Artic Monkeys & Eels heb je natuurlijk wel een aantal grote namen op de affiche staan. Maar de rest is maar plattekes denk ik. Alhoewel ik toch wel naar Parov Stellar Band ga gaan kijken. Jazzy beats met een beetje elektro spul eronder. Heel leuke muziek en een echte aanrader. Voor de rest zal ik zeker de kleppers meepikken en mogelijks ook nog George Ezra. U kent hem wel de man van Istanbul op de radio. Ik zou mogelijks ook nog gaan kijken naar Jack Johnsson maar dat is allemaal niet zeker. Uiteraard nemen we de klanten op sleeptouw en dat maakt het natuurlijk wel leuker. Pintjes drinken, genieten van het goede weer en het gezelschap.

Een perfecte start van mijn verlof. Alhoewel zaterdag weer vroeg dag zal zijn want de laatste hordes voor ons terras te finaliseren zullen zaterdag genomen worden… Het zal met kleine oogjes zijn maar met het goeie vooruitzicht van mijn verlof kan dat al niet meer stuk!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.