Nu de zon haar stek helemaal aan het verdienen is hebben we hier nog niet stilgezeten. Tijd voor het volgende project. Na het tuinhuis en voegen is het nu tijd voor het terras.  Onze keuzes waren al een tijd terug gemaakt. Welke tegels, hoe het er zou moeten gaan uitzien. Ondertussen staan de stenen sinds gisteren te wachten om hun plaats te krijgen op ons terras.

De stenen zijn 60×60 groot en loodzwaar. Ik vrees dat we per 1, maximum 2 stenen per keer zullen kunnen vervoeren omdat ze toch wel zwaar zijn. Maar goed. Dat komt allemaal snor. De krachten wat bundelen en samen komen we er wel. Deze week zijn alle grondwerken gebeurd. Het grondniveau op de juiste hoogte brengen. Geulen graven om onze elektriciteit en afwatering in te leggen. Zo zullen we binnenkort ons terras kunnen verlichten met 3 lichtpunten. Daarnaast zal ook nog het tuinhuis een sfeerverlichting krijgen.

sidelineled1De afwatering gaan we doen met een aqo sideline (foto hiernaast) Deze is niet zo breed als een standaard aquadrain en geeft een moderne en strakke look aan het terras. Er moet wel ergens in het terras een put voorzien worden om alles eens grond te kunnen uitkuisen. Eens per jaar zal ik er dus een werkje bij hebben.

Vanaf nu zullen het 5 zaterdagen hard werken zijn om het allemaal klaar te krijgen. Maar eens het af is zal ik genieten, genieten en nog is genieten. Dat statement maak ik vandaag al met heel veel plezier!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.