14 jaar terug als jonge snotaap kwam ik terecht bij een groep mensen in een Jeugdhuis in Asse. Een jeugdhuis waar geschiedenis ging geschreven worden. Ik zat er zelf nog even in het bestuur en deelde mijn jeugdige energie graag op hun activiteiten. Organiseren van activiteiten, deelnemen op activiteiten en ons volledig uitleven. Een jaar of 7 terug sloot ik de deur achter mij als actief lid. Sympatisant voor het leven uiteraard. Als er in Asse eens een activiteit doorging waar ze aan deelnamen keek ik en kijk ik nog steeds uit naar hoe ze het deze keer vanaf hebben gebracht. Een bende nieuwe zotten die hun tijd in iets schoon steken. Dat schone krijgt binnenkort een nieuw onderdak. De gemeente heeft geïnvesteerd in een nieuwe locatie. Vorige week was de laatste week in ons oud Jeugdhuis.

Een ganse week keek ik nostalgisch naar de Facebook foto’s die her en der opdoken, Instagram die rustig aan ontploftte. Vrijdagavond was het “ouwe zakken café”. Een plek waar ik me stilaan begin thuis te voelen. Alle ouwe fuifgenoten van toen gingen hier wel nog eens naartoe komen. Alsook deze “ouwe zak”. Een paar uurtjes de sfeer nog eens opsnuiven en nog 1 keer het jeugdhuis van binnen zien zoals het was geworden. Nieuwe gezichten en oude gezichten als één Bronneken. Schoner kan het niet worden! Eén van de oude rakkers heeft een week lang zijn foto’s genomen en deze verzameld in een YouTube fotoimpressie. Het delen waard!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.