netflix-not-offering-separate-disc-and-streaming-plans

Netflix komt naar België! De lancering zal zo rond mei plaatsvinden.Voor de mensen die Netflix niet kennen is een woordje uitleg misschien wel op zijn plaats. Netflix is een streamingdienst voor video zoals Spotify dit is voor muziek. Je zal voor een vast maandelijks bedrag kunnen kijken naar wat je wil wanneer je wil & ook waar je wil… Er zijn apps voor de verschillende iDevices en je kan dus gerust ergens te lande zijn en een filmpje zien wanneer het je past.

Recent lanceerde Telenet Rex&Rio wat ik eigenlijk als een afschrikmiddel voor Netflix heb gezien. Telenet heeft deze 2 formules gelanceerd en vraagt hier toch behoorlijk wat geld voor. Het vast maandelijks bedrag bij Netflix is in België nog niet gekend. Maar als we kijken naar bijvoorbeeld Nederland zal dit minder dan 10 euro per maand zijn. Telenet vraagt je toch wel wat extra. Een oorlogje onder deze twee kan ervoor zorgen dat wij er als klant alleen maar beter door worden. Ook de snelheid van de laatste nieuwigheden ter beschikking te hebben lijkt me een goede battleground. Hoe sneller de nieuwe series vanuit de US ook in BE ter beschikking zijn hoe leuker het zal worden.

Mensen met een Apple TV zullen na de lancering een extra mogelijkheid krijgen en kunnen dan Netflix meteen aanspreken vanop hun Apple TV. Dit bakje kost vandaag nog 109 euro en geeft je eigenlijk wel heel veel functionaliteit voor weinig geld. Foto, muziek bibliotheek kan worden aangesproken. Daarnaast kan je gewoon je via Apple TV gebruiken om je TV als tweede scherm aan te spreken. Leuke functionaliteiten die dus alleen maar uitgebreid zullen worden met Netflix.

Categorieën: Thoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.