Sonos

Na de aankoop van Sonos Play 3 werd een nieuwe wireless box toegevoegd aan het gamma. De Play 1 is kleiner maar met loepzuivere kwaliteit. Perfect voor de badkamer en kleinere ruimtes. Ik heb op dit moment een Play 3 in de badkamer staan. Super qua geluid maar eigenlijk iets te krachtig qua geluid om in een kleine ruimte zoals een badkamer te staan. Daar zou een Play 1 dus perfect passen.

Ik dacht dit weekend een Play 1 in huis te halen en besloot zaterdag de jacht te openen. Media markt heeft deze systemen normaal steeds op stock. In 2 media markten in de buurt bleken ze allebei uitverkocht te zijn. Shit dus! Beide Media Markten krijgen volgende week een nieuwe lading Play 1 boxen binnen. Nog even wachten en de Play 3 komt in de leefruimte te staan en de Play 1 boven. Qua geluid een perfecte match om de Play 3 beneden te zetten. Voor de zomer genoeg geluid om hem tot buiten te horen. Klein beetje aanpassen van de huidige set-up dus. De modulariteit van Sonos laat dit perfect toe en met een aantal aanpassingen in de app staat alles binnen het half uur goed geconfigureerd. Het is en blijft een top systeem. Als de Play 1 uiteindelijk is geleverd in Media Markt mogen jullie nog een blog verwachten met de eerste bevindingen.


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

3 reacties

Hilde De Meersman · januari 6, 2014 op 12:16

je zal er content van zijn, wij hebben een 5 en een 1, beste radioaankoop ever 🙂

Kristof Heuninck · januari 8, 2014 op 00:22

ik zoek al gedurende 2 weken naar een Play 1. Overal uitverkocht. Van de kleinste kruidenierszaak tot de grote Krëfel, Vandenborre of Mediamarkt. Ik zoek er nog eentje voor in de keuken. ons huis is een volledige open ruimte en heb hier al 2 Play 3’s staan, maar wil toch iets voor in het ander hoekje van de kamer.

Testing – Sonos SUB – STIJN'S THOUGHTS · mei 21, 2017 op 13:09

[…] vormen bij de TV. Iets wat super goed werkt trouwens! Ook in de badkamer hebben we nog een Play:1 staan om de ochtenden goed in te zetten. Nu was ik al redelijk onder de indruk van het geluid van […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.