Het jaar is voorbij op een dag na dan toch. 2013 was voor mij een jaar vol verandering. Vol vernieuwing. Vol plezier. Vol vanalles dat goed is. De eerste 6 maand waren de drukste. Een jaar terug hadden we een compromis getekend voor een huis. Waren we zwanger en begon ik te kijken naar een nieuwe professionele uitdaging.

Een huis was de volgende logische stap. We moesten iets zoeken waar we onze thuis kunnen van maken. Een huisje waar al wat letters over gevloeid zijn. Long story short. Een huis dat al was gebouwd door een bouwfirma die nieuwbouwhuizen verkoopt met nog een beetje werk in. In ons geval moest er nog een keuken en laminaat geplaatst worden en we konden erin trekken. Ondertussen hebben we ook een tuin, omheining, al wat inrichting en ga zo maar door.
We kunnen wel stellen dat het wonen in ons nieuw huis ons super bevalt en dat we dit jaar verder aan de weg zullen bouwen. Een huis is toch een meerjarenplan? Of niet?

Een dochter is er voortgekomen uit de zwangerschap van een jaar terug. De kleine meid werd geboren op 14/05. Sinds dan is je leven niet meer wat het was ervoor. Het is er eigenlijk alleen maar rijker op geworden. Ondertussen klinkt van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bababa, gerammel van de rammelaar, gekres en gelach wanneer er geknuffeld en gespeeld wordt. De ouders die dit lezen kunnen het beamen de rest moet het maar voor waar aannemen. Kinderen is in beide richting onvoorwaardelijke liefde! Zij kijkt op naar ons als ouders maar omgekeerd kijken we uit naar elke ochtend weer” bababa” door de babyfoon te horen. De progressie dat ze maakt is enorm en zoals het cliché zegt ” het gaat snel dus geniet”.

Een nieuwe job… Een job waar ik eigenlijk al even naar uitkeek. Ik had 2 jaar op een echte achtbaan gezeten binnen Dell. Zeer veel bijgeleerd maar ergens was er ook het gevoel dat het gras misschien toch groener was aan de andere kant. Toch maar eens gaan kijken. Binnen RealDolmen zijn we ondertussen 6 maand ver en heb ik me nog geen moment kunnen vervelen. Het inwerken in een bedrijf vraagt enorm veel energie maar het geeft je ook voldoening. Na 6 maand begint de trein goed te rollen en zijn we klaar om de gas in te drukken. 2014 kan zich maar beter vasthouden :-).

Als 2013 al zo goed én leuk was kan 2014 alleen maar beter worden. En u. Wat deed u zoal in 2013?


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.