Dat Mobile Vikings gelijk had! Jaren terug verkondigden zij al “The Mobile Revolution”. Zij verkondigden dat data op onze smartphone een recht moest zijn. Terecht! Er is maar 1 ding dat stijgt en dat is het gebruik van internet. Waar, wanneer en hoe we willen. Alleen het is duur! Het is nog altijd duur. Een gewoon abonnement heb je al voor een appel en een ei. Je kan uiteraard het gewone net niet vergelijken met de mobiele variant. Maar eigenlijk zou het gewoon in je abonnement moeten zitten. Zoals je vandaag een paar 1000 sms’jes bij een herlading krijgt zou je een paar gig extra moeten krijgen.

Ik zie u fronsen… Een paar GB is toch de norm vandaag? Ik kan me de maand niet meer herinneren dat ik onder 1GB ben gebleven. Deze maand was behoorlijk frappant. Na 10 dagen was er al 1GB verdwenen als sneeuw voor de zon. Tegen het eind van de maand was het surfen met de broeksriem aan. Zoooo jammer!

Niet bij elke operator gaat de teller terug op 0 na elke maand. Maar bij Proximus blijkbaar wel. Dat is doodjammer want eigenlijk hebben we toch betaald voor wat we niet gebruikt hebben. Het lijkt alsof je met een volle tank maar een uur mag rijden. Na dit uur moet je verplicht opnieuw tanken. Fout systeem dat op één of andere manier wel eens een ommekeer moet maken. Maar in België lopen we daar nog gigantisch achter. Tijd om de revolutie door te zetten!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.