Het woonwarenhuis waar je nooit met lege handen buitengaat. Ik mag zelf veronderstellen dat we allemaal wel iets van Ikea in huis staan hebben. Is het geen meubel dan is het misschien wel een decoratieobject. Wij hebben wel het één en ander in huis van Ikea. Het is niet dat we in de catalogus van de Ikea wonen maar er zijn zeker een aantal dingen aanwezig dat we daar hebben gekocht. DVD kastjes, kleerkast, bureau’s zijn zo van die typische voorbeelden. Leuke spullen én prijs kwaliteit dik in orde!

0168443_PE316949_S3U kan er zich wel iets bij voorstellen wanneer u zou verhuizen naar een nieuw huis heb je nog 1001 dingen nodig. Wij hadden bijvoorbeeld dringend een oplossing nodig voor onze schoenen. Paar voowaarden die eraan verboden waren. Het mag geen gigantisch plek innemen. Het moet simpel zijn en mooi ogen. We zijn toen uitgekomen bij Trones van Ikea. Een plastic opberger waar je 2 paar schoenen in kwijt kan. Ze worden verkocht per 3 voor het zeer democratische bedrag van 34,99 euro. 4 kleuren zijn mogelijk (zwart/wit/groen/rood). Uiteraard is een combinatie van de verschillende mogelijk. Wij hebben het bijzonder simpel gehouden en hebben gekozen voor wit.

Over de installatie kan ik behoorlijk kort zijn. Simpel! 2 vijzen in de muur en je kan ze er meteen aanhangen. Na een half uurtje voor de 3 bakjes op te hangen heb je de perfecte oplossing voor die schoenen die onordelijk in de gang liggen en kan je ze meteen beginnen vullen. Wederom een topidee van “den Ikea”.

 

Categorieën: Bouwen

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.