In een vorige post kon je lezen dat ik een Sonos had besteld ondertussen is de Bridge en Sonos Play 3 box geleverd. Vrijdagavond pakte ik het systeem uit. Ik had gehoord dat het simpel te installeren was maar dit overschreed de grens van simpel. Dit was super simpel! iPhone app gedownload en de instructies volgen. Echt makkelijker kan niet. Met de app kan je zowel muziekservices zoals Spotify gebruiken alsook je eigen iTunes bibliotheek. Het instellen hiervan is wederom extreem gebruiksvriendelijk.
Eens ingesteld kan je aan de slag of beter nog… Je zet je neer en drukt op de play knop. Laat je overspoelen door het geluid. Zelfs met 1 box krijg je echt al een super geluid. Bij ons staat deze box nu in de badkamer. Hier zitten we beide elke dag meermaals. Het leuke is dat je je dagelijks ritueel van opstaan, wassen kan programmeren. Mijn vrouw staat op rond 6u45 ikzelf rond 7u15. Dus vanaf nu speelt er vanaf 6u45 haar muziek. Om 7u15 knalt Studio Brussel door de boxen. Je kan dit instellen voor hoelang je dit wil. Het is ook mogelijk om dagen aan te duiden waarop ie bijvoorbeeld wat langer in dromenland mag blijven liggen zoals bijvoorbeeld weekends. Dan kan je bijvoorbeeld vanaf 9u een nieuw schema lanceren. Wanneer je meer boxen hebt wordt het verhaal alleen maar leuker. Je kan dan bijvoorbeeld op 6u45 muziek programmeren in de badkamer en 15 minuten later andere muziek laten spelen in een andere kamer door één of meerdere boxen. Leuk speelgoed toch! Wanneer je meerdere boxen hebt kan je hier een stereopaar van maken voor een nog beter geluid! Als je op zoek zou zijn naar degelijk klinkende boxen die te bedienen zijn via iOS of Android devices moet je echt eens kijken naar Sonos. De mogelijkheden en combinaties zijn enorm! Ik ben alvast helemaal overtuigd!

bol.com levering
Ik had mijn Sonos besteld bij Bol.com. Hier gaven ze een betere prijs maar had misschien toch beter iets meer betaald. Vandaag bestellen morgen in huis is blijkbaar een belofte dat enkel Coolblue kan houden. Daarnaast had ik het pakketje laten leveren bij m’n ouders thuis. Zij zijn meer thuis dan ikzelf dus had ik voor zekerheid gekozen… of dat dacht ik toch. Dinsdagavond keek ik vanuit Ierland even naar de tracking site van post.nl. Hier stond “afgeleverd bij de buren in nummer x”. Ik stuur een sms naar m’n ouders maar al snel bleek dat er geen pakket was aangekomen. Mmm wat nu. Contact opnemen met Bol dan maar, zij gingen het onderzoeken en ons iets laten weten. Ik vuurde ook een tweet af met hetzelfde resultaat. We kijken het na voor u meneer. Tot vandaag nog niets gehoord. Zelfs geen check of het pakket nu wel degelijk is geleverd. M’n centen ontvangen ging zeer vlot maar de bijgevoegde service is ver te zoeken. Ik bestel nooit meer bij Bol.com! Het was trouwens niet de eerste keer dat ik miserie heb met de levering bij Bol. Vorige keer hadden ze zo gezegd een DVD geleverd die er niet bij zat… Misschien valt er nog veel te leren van hoe concullega’s dit aanpakken. Coolblue is vanaf nu de hofleverancier!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

STIJN'S THOUGHTS | Sonos Play 1 · januari 6, 2014 op 08:16

[…] de aankoop van Sonos Play 3 werd een nieuwe wireless box toegevoegd aan het gamma. De Play 1 is kleiner maar met loepzuivere […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.