Onze dochter is nog maar 4 maand en 5 dagen aan het hoofdstuk crèche begonnen. Toch zijn we al aan onze tweede crèche begonnen. De eerste dag dat onze dochter naar de crèche ging had ik ‘s ochtends al zo geen geweldig gevoel. Een klik was er niet en ik hoopte dat deze snel kwam. ‘S avonds kwam m’n wederhelft emotioneel geladen thuis. Ze had duidelijk iets gezien wat haar niet beviel. Er werd gerookt. Er liep een rare lichtjes marginale kerel rond. Ze spraken Frans & het beste komt nog… Ze hadden onze dochter zonder consultatie van voedingschema veranderd. Voor de rest hadden wij niet gemerkt dat er gerookt werd en dat er Frans werd gesproken. We hadden een aantal keer een afspraak gehad maar er was niets naar boven gekomen dat er op kon duiden dat het zo ging draaien.

‘S avonds namen we de beslissing om op zoek te gaan naar een nieuwe crèche. 1 telefoontje en we hadden al prijs! Deze week gingen we van start in onze nieuwe opvangplaats. WAT een verschil! Vriendelijk, gedienstig, goeie communicatie, leuke mensen. Onze dochter is elke avond super goed gezind en dat vanaf dag 1.

1 raad die ikzelf ook heb gekregen. Als het om je kind gaat kan je niet streng genoeg zijn! Het moet goed zijn. Geen marge! Gewoon meteen direct goed voor minder hoef je niet te gaan! Het gaat hem over je dierbaarste bezit en daar mag je geen compromissen sluiten!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.