Mijn extern geheugen, de iPhone, is in reparatie. Probleemstelling was vooral het verliezen van batterijlading. U denkt misschien “Ja dat is normaal na een dag is het bij mij ook op”. Uiteraard maar ik denk niet dat het per 10% tegelijk zal gebeuren & dat wanneer je terug stroom op de smartphone zet ineens 100% aangegeven wordt.
Naast dit vreemd probleem deed de telefoon ook wel eens een herstart op een ongevraagd moment. Zeer leuk als je in het midden van een telefoongesprek ineens het appeltje ziet verschijnen op het scherm. Voor de niet iDevice gebruiker: Dit wil zeggen dat er een (her)start aan de gang is.
Ik heb het nog wel een week of 2 geprobeerd maar het heeft geen zin.
Tijdens deze 2 weken heb ik allerhande dingen geprobeerd. Hard reset, back-up terugzetten, gebruiken als nieuwe cleane machine. Maar niks lijkt te helpen. Dan zit er maar 1 ding meer op zijnde return to sender.
Ik had mijn iPhone gekocht bij een Mobistar center en daar moest hij dan ook terug binnen worden gebracht. Eens in ontvangst genomen het blijde maar pijnlijke nieuws. 10 werkdagen zonder iPhone.
Afkicken
Het gemis van mijn iPhone is behoorlijk stevig. Ik gebruik dat eigenlijk als mijn extern geheugen. Agenda, notities, telefoon, twitter, bloggen, bellen, sms, iMessage, Facetime, games, gewoon surfen. Dit is nog maar een miniopsomming van wat ik er eigenlijk allemaal mee doe. Ik hang eigenlijk echt wel af van dit toestel en dat heb ik de voorbije week al keihard gemerkt. Hoe hard hangt u eigenlijk af van de hedendaagse technologie?

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

STIJN'S THOUGHTS | iPhone Repair: Battery Drain · augustus 26, 2013 op 15:41

[…] week kon u lezen over mijn iPhone die in reparatie was. Ik mocht hem gaan halen en wat er gedaan werd was een software update zei de man van Mobistar […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.