De tour gaat zijn derde week in met gisteren een rustdag. Vandaag rijden ze naar Gap. Het blijft hallucinant om die mannen met een gemiddelde van rond de 40km/u de voorbije 2 weken te zien rondrijden.
Ik geloof eerlijk gezegd wel dat de tour dopingvrij is bij de meeste renners. Er zullen altijd bedriegers tussenzitten. Deze bedriegers zouden meteen hun mogelijkheid tot koersen moeten verliezen. Jaren nadien beginnen schrappen en hypocriet doen zoals met Armstrong heeft weinig zin. Het wielrennen is weer geloofwaardiger geworden in mijn ogen. De renners zijn mensen met inzinkingen hier en daar. Ik hoor het onze eigen Bakelants nog zeggen. Mijn achterzakken waren al even leeg tijd om terug te schakelen.

Misschien dat je door de percentjes hier en daar wel die extra kracht kan putten om er telkens weer een lap op te geven. Ik hou van deze sport. Prachtig om naar te kijken en te luisteren. De inspanningen van de mannen dag na dag. Man tegen man of allen tegen 1. Het maakt niet uit het is boeiend en leuk om ernaar te kijken. Na de koers is er uiteraard de dagelijkse soap in vive le vélo. Een programma waar ik elke avond met plezier naar kijk. Karl en zijn team zijn samen met de renners onze helden voor 3 weken… Prachtig en bedankt voor de zalige tv!

Categorieën: Thoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.