Vorige week spotte ik een artikel waar Sunrise met de hoed was rond geweest in Silicon Valley. Zij kwamen thuis met een toch wel mooie som van 2.2 miljoen dollar. Niet slecht voor een start-up. Ik ging toch even kijken wat deze mannen aan het doen waren. Blijkbaar hebben zij een app gemaakt. Niet zomaar een app maar een kalender app. Op het eerste zicht niks speciaal om in de buidel te taste en zuurverdiende centjes te investeren. Of toch…?

Sunrise maakt gebruik van Gmail, Google+, Facebook & Linkedin om je kalender te populeren. Wanneer je een kalender invite maakt in Gmail en hier mensen aan toevoegd zorgt Sunrise ervoor dat de 2 social media platformen een behoorlijk beeld geven van de persoon waarmee je hebt afgesproken. Het geeft je de huidige functie/eventuele hobby’s/professioneel verleden. Dat maakt het al meteen makkelijker om een gesprek aan te knopen uiteraard. Ik vond het zelf wel een redelijk cool idee  Ik kan me al wel voorstellen dat ik van koffiemachine tot meetingroom met mijn klant spreken over koetjes en kalfjes die er echt toe doen. Echte interessepunten van mijn klant en niet gewoon in het wilden weg vragen stellen als “Hoe gaat het in de business?” maar eerder ik zag op LinkedIn dat jullie bedrijf een mooie deal heeft gewonnen bij klant X. Proficiat. De klant zal uiteraard over de succes willen spreken. Je komt goed geïnformeerd over. Er is jammer genoeg 1 ding dat deze app mist. Namelijk Exchange support. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat je bedrijfsagenda ook kan gesynced worden én je dit effectief kan gaan gebruiken in de bedrijfswereld. Ik hoop dat dit binnenkort in orde komt. Met die 2.2 miljoen zal deze er hopelijk wel inzitten!


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers like this: