Ik had een paar jaar terug de eer om de mannen van Daft Punk aan het werk te zien in Luxemburg. We maakten er een roadtrip van met een aantal mede jeugdhuisgangers. Dit was in de tijd van hun “Live” album. De lichteffecten, de sfeer, de muziek het totaalplaatje klopt 100%.
2 weken terug kwam de teaser op coachella. Als je nu even opYouTube rondkijkt kan je al 1001 uitvoeringen  vinden. Maar Pharrell Williams & Daft Punk stonden blijkbaar op HTC one als surprise act. Natuurlijk zijn hier beelden van.

Hun nieuw album zal worden gelanceerd op 21/05 en staat al vooruitbesteld bij iTunes. Ik ben een absolute fan van Spotify maar super muziek moet gewoon aangekocht worden! Het album is Random Acces Memories gedoopt. Voor de IT’ers onder ons is de link al snel gelegd naar het RAM geheugen in computers. De nerd in mij is meteen wakker als je zo’n knipoogjes in muziekalbums terug kan vinden. Ik kijk al uit naar 21/05 voor de rest van de funky liedjes te horen.


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

STIJN'S THOUGHTS » Het laatste weekend · mei 11, 2013 op 14:52

[…] paar maand zal dan ook onderstaande regelmatig de revue passeren… Maar ik heb wel de nieuwe Daft Punk CD al uitgeroepen tot haar CD. Deze verschijnt in Mei en we moeten met een goeie muzikale basis […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.