Na mijn ziek zijn van en drietal weken terug ging het vorige week echt niet goed op de fiets. Deze week hoopte ik op een mirakel. Op zondag gingen we bij sneeuw, vrieskou nog een proberen om met een beter gevoel te mogen stoppen. Ik had mezelf voorgenomen niet meer zwaar in het rood te gaan en gewoon mijn tempo te fietsen. We fietsten vandaag 28km bij een gemiddelde van 14km/u in het landelijke Affligem. Je weet wel waar die abdij staat van dat lekkere blonde en bruine bier. Geweldig bier maar daar gaat deze blog niet over me dunkt.
De recuperatie is deze week ingezet door het spinnen. De evolutie zette zich positief door hartslag ging vlot op en neer maar dat is eigen aan het mountainbiken. Heel snel hartslag naar boven om dan te recupereren op de rustigere momenten. Het parcours lag er behoorlijk zwaar bij. Temperatuur was om en bij het vriespunt. Ik bleef bij mijn korte broek. In het begin dacht ik dat ik me dit zwaar ging beklagen maar het viel mee. Achteraf bleek ik meer last te krijgen van onderkoelde voeten. Na een dikke 20km geen gevoel meer in mijn voeten. Nog even en ik was er. Vandaag was een beetje les in doorzettingsvermogen. Zonder een beetje tanden bijten had ik het gewoon opgegeven. Hopelijk zet de positieve trend zich door in de komende weken. Ik heb er weer een beter gevoel bij dan vorige week :-). Kennen jullie nog fijne MTB routes?

Categorieƫn: Thoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

1 reactie

Laurentvh · maart 13, 2013 op 20:03

Gavere, Oudenaarde, … en veel andere weggetjes in de Vlaamse Ardennen šŸ™‚

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.