Na de zeer hoopgevende sessies van vorige weken brak er toch iets dit weekend. Ik was een aantal weken terug stevig ziek geweest de gevolgen werden duidelijk dit weekend. We deden de MTBroute in Mere. 28km ploegen door de kleimodder. 28km afzien. 28km waarvan ik bij de eerste 5km al doorhad dat elke meter zwaar zou zijn. Zo geschiede het ook! Afgezien is nog een understatement.

Ik kon absoluut niet mee met m’n mede MTB’ers. Elke molshoop reed iedereen mij gewoon los uit het wiel. Het draaide vierkant maar ik reed wel de volledige rit uit! Daar ben ik fier op… Ik hoop uiteraard wel dat de komende weken de boel een beetje zal draaien in mijn voordeel. De nieuwe Merckx zal ik niet worden maar ik wil wel graag vlot meekunnen. Vooruit is de enige weg als je het mij vraagt. Daar ga ik voor! Tot binnenkort met een hopelijk feel good blog.

Categorieƫn: Thoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

3 reacties

Laurentvh · maart 5, 2013 op 14:26

Proberen van eerst wat ‘droog’ te rijden als je gaat MTB’en. Daarmee bedoel ik, op droge ondergrond (baan, droge boswegels,…) zodanig je snelheid/feeling met de MTB meester bent. Dat is ook veel prettiger rijden en ga je zelf veel leuker vinden.
Het door de diepe modder rijden, dat is zo de typisch ‘verbelgisching’ van MTB’n, terwijl wanneer je een magazine, folder of webpage over MTB openslaat, dat telkens ergens op een droge berg is, in een losse short en bij mooi weer.
Mijn mening althans, zo vind ik MTB tof šŸ˜‰

    Stijn · maart 5, 2013 op 15:06

    Ik kan beide appreciƫren. De Belgische manier heeft wel iets. Maar in de zomer rijden op veldbanen is altijd super leuk. Uiteraard moeten we de conditie opbouwen. Ik doe dat ook aan de hand van spinning. Hiermee heb ik toch wel al wat resultaat kunnen boeken.

STIJN'S THOUGHTS | Milon · januari 27, 2014 op 13:52

[…] is het vooral de conditie die terug naar boven moet. Vroeg of laat zou ik graag terug op mijn mountainbike kruipen en wat fietsen in de natuur. Op dit moment is de conditie zwaar onder het vriespunt […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.