Deze week begon het nieuwe VT4 eraan onder de nieuwe Naam. Bij Woestijnvis hebben ze er ons lang genoeg warm voor gemaakt al zeg ik het zelf.
De manier waarop ze ons warm maakten was op typische Woestijnvis manier… Een paar hoogtepunten kan je hieronder vinden.

Aankondiging Vier & Vijf (Phillipe Geubels)

Teasers alom

Ochtendmensen & avondmensen 

Niet moeilijk doen

Vier geeft er een lap op

Maar wat vond u eigenlijk van de eerste week Vier? Ik moet zeggen dat ik het vond meevallen maar dat het een aparte manier van aanpakken is. Maar wat had u gedacht het is natuurlijk wel Woestijnvis.
Ik denk dat we het met z’n allen wel gewoon zullen worden en dat de andere concurrerende zenders deze twee nieuwkomers wel op hun radar zullen moeten houden.
Een goeie mix van series, dagelijkse vaste waarden zou hen wel eens stevig onder druk kunnen gaan zetten. Ik denk dat wij als kijker er alleen maar beter van kunnen worden…
Ik kijk samen met u mee uit naar de toekomst…


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

2 reacties

Tim Verbist (@unexxx) · september 23, 2012 op 19:34

Ik vind het welgekomen concurrentie, maar mijn zender blijft voorlopig toch “Een”. De slimste mens pik ik mee, voor de rest hebben ze me nog niet mee… Kruitfabriek is te vroeg op de avond en is “ok” maar niet iets waar ik speciaal voor TV zou opzetten (en buiten Tom Lenaerts snap ik niet wat die anderen daar doen zoals Sofie L. enz… spek en bonen).

Time will tell. Hun manier van reclame is goed gevonden, maar vanaf dag 2 was den deze toch al terug aan het opnemen en doorspoelen ;-).

STIJN'S THOUGHTS » Dr Livingstone · januari 18, 2013 op 19:58

[…] tijd terug schreef ik een post over de lancering van Vier & Vijf. Ik sta meer dan open voor verandering. Alle negatieve commentaar die ze tot nu toe over hen hebben […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.