Het is zo niet mijn dada maar het besef dat het zeer belangrijk is om je persoonlijk en in bedrijven goed af te gaan beveiligen groeit toch met de dag.
Recent had ik een training bij Dell over Security en lieten ze ons onderstaand filmpje zien… M’n ogen gingen open.

Bedankt Deloitte om dit toch wel even in de aandacht te brengen.

Bij Dell is er ondertussen ook al een stevige security poot opgezet. We hebben Secureworks gekocht een tijdje terug en dit jaar Sonicwall.
2 stevige jongens allebei in het domein van Security. Secureworks is voor de Belgische markt misschien de onbekende.
Secureworks is een monitoringservice die je kan inschakelen om je op de hoogte te brengen van laatste gevaren in IT land. We leveren de service af via een centraal monitoringcentrum waar onze securitymannen 24/7 het internetverkeer analyseren. We laten jullie meteen weten wanneer je omgeving wordt aangevallen en er mogelijke problemen dreigen voor je omgeving.
Sonicwall kennen de meeste mensen al wel in het wereldje. Zij gaan eerder de andere piste opzoeken en leveren de hardware om de boel zo secure mogelijk te maken.
Deftig materiaal heb ik me altijd laten vertellen en nu Dell dit gekocht heeft kan ik natuurlijk anders. Ik geloof dat we met deze 2 producten/services echt een goed verhaal kunnen gaan brengen.
Zeker het bekijken waard!

Sonicwallhttp://www.sonicwall.com

Secureworkshttp://www.secureworks.com 


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.